Renault Van Damme Wieze

Renault Van Damme in Wieze is een familiebedrijf opgericht 1962 waar persoonlijk contact met de klant centraal staat. Klanten kunnen er terecht voor de aankoop van een nieuwe of tweedehandswagen, reparatie van carrosserieschade, verhuur van minibusjes en een topservice met een glimlach!

De opdracht

Renault Van Damme is een welbekende Renault-garage uit Wieze. De oude website voldeed zowel grafisch als technisch niet meer aan de hedendaagse eisen. Er was nood aan meer flexibiliteit bij het toevoegen van nieuwe content en het gebruiksgemak van de backend kon ook een pak beter.

Wat we deden

Samen met Conversal werd een mooi resultaat neergezet:

  • Overzichtelijke weergave van de beschikbare tweedehandswagens

Renault Van Damme Wieze tweedehandswagens

  • Koppeling met een gebruiksvriendelijk dashboard om nieuwe wagens toe te voegen
  • Voor de tweedehandswagens hebben we gewerkt met de Used Car Controller. Aan de hand van een API-koppeling worden de auto’s op de website weergegeven. De klant kan ze gemakkelijk online beheren via het UCC-dashboard. Zo worden de auto’s ook meteen gekoppeld met tweedehandsplatformen als Autoscout en/of 2dehands.
  • Mogelijkheid om een proefrit of offerte aan te vragen via de website

Renault Van Damme Wieze aanvragen proefrit en offerte

De focus bij de nieuwe website voor Renault Van Damme Wieze lag op gebruiksvriendelijkheid voor zowel de websitebezoeker als voor het personeel van de garage.

Zij kunnen op een gebruiksvriendelijke manier hun wagens beheren en de websitebezoekers kunnen deze gemakkelijk via de website raadplegen.

1
Koppeling met Autoscout
6
Verschillende types huurwagens
28
Nieuwe wagens te koop
32
Tweedehandswagens te koop
Renault Van Damme Wieze