Q Home

Q Home BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuur van vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk. De Q staat voor Quality, wat zich vertaalt in de kwaliteit van de vakantiehuizen die zij in de verhuur hebben, maar ook in de kwaliteit van hun dienstverlening. Zij onderscheiden hen door goede vakantiehuizen aan te bieden voor een betaalbare prijs met als doel de klant ieder jaar weer van dienst te mogen zijn.

De opdracht

Op moment van ontmoeten had QHome een verouderde website, zowel het concept als de grafische vormgeving. We ontwikkelden een nieuwe website volledig op maat. De website werd ontwikkeld in WordPress en is volledig zelf aanpasbaar.

We zijn van start gegaan met een nieuw concept en grafische vormgeving. Alvorens de vernieuwing te starten, gaven onze marketingspecialisten hun inzichten over de nieuwe pagina’s en onderdelen.  De website is zeer toegankelijk voor de bezoeker met zijn modern design.

De website is zo opgesteld dat het een op en top SEO-vriendelijke website is die aan alle hedendaagse vereisten voldoet.

Ook werd er een koppeling voorzien met Reflex Online, de verhuursoftware die QHome gebruikt.

Wat we deden

WordPress website laten maken q home