Moss Projects

Moss Projects biedt unieke kaders, panelen en logo’s aan in een grote variëteit aan natuurlijke mosstijlen. Ieder ‘moss project’ heeft een uniek en origineel karakter en wordt geproduceerd met de hoogste eisen voor kwaliteit en afwerking.

De opdracht

Wij hielpen Moss Projects bij het herzien van de digitale aanwezigheid van deze firma. We ontwierpen voor hen een nieuwe huisstijl en een nieuwe website. Bovendien staken we ook het logo in een nieuw kleedje.

Wat we deden

We ontwierpen voor Moss Projects een nieuwe huisstijl en een website ontwerp waar het gehele concept zeer mooi tot uiting komt. De website geeft alle verschillende producten weer en ook alle mogelijke stijlen die Moss Projects aanbiedt. Hiernaast is er een mooi portfolio van realisaties te bekijken en ook een nieuwsblog kan je op de nieuwe website terugvinden.

Naast het websiteproject nemen wij ook de online marketing voor onze rekening. Ter voorbereiding van de lancering van de website schreven wij alle pagina’s met de juiste insteek om online te scoren in Google. Binnen de marketing strategie ligt de focus op zoekmachineoptimalisatie, online adverteren in Google en social media marketing, met als doel meer verkeer en aanvragen te verkrijgen.

Moss Projects home
Moss Projects mostypes

De nieuwe website staat helemaal in teken van Moss Projects met haar gehele aanbod producten en mogelijkheden. Sinds de lancering meten we na één week al uitstekende resultaten:

85%
nieuwe bezoekers
67%
mobiele gebruikers
57%
verkeer via social
13
steunende partners
Moss Projects realisaties

Realisaties in beeld

De hele website staat in teken van foto’s en het ten toonstellen van het geleverde werk. Zo heeft de gebruiker in één oogopslag een idee van de verschillende mogelijkheden. Elk project wordt op maat ontworpen en uitgevoerd.

Op de nieuwe website zorgen we voor de integratie van volgende belangrijke aspecten:

  • Snelle en overzichtelijke website met extra aandacht voor gebruiksvriendelijkheid op mobiele apparaten
  • Toevoegen van een nieuwsblog
  • Toevoegen van een portfolio met gerealiseerde projecten