Infano

Infano biedt kinderopvang in Vlaanderen en Brussel aan voor kinderen van 0 tot 12 jaar, met steun van het Europees Sociaal Fonds.

De opdracht

Conversal heeft Infano geholpen met de herpositionering van hun digitale aanwezigheid. Infano had een verouderde website, gebouwd in Drupal. Er was dus nood aan een nieuwe website die voldoet aan de hedendaagse noden en vereisten.

Als gespecialiseerd WordPress webdesign bureau en gezien de vele voordelen van dit CMS, trokken we dan ook de kaart van WordPress. WordPress is zeer gebruiksvriendelijk, duurzaam, flexibel en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Wij hebben Infano dan ook met veel plezier begeleid in hun Drupal naar WordPress transformatie.

Wat we deden

We hebben gezorgd voor een nieuwe huisstijl en een website ontwerp waarin het volledige concept mooi tot uiting komt. Hierbij was het belangrijk dat de website authentiek, respectabel en betrouwbaar aanvoelt en dat bezoekers meteen een duidelijk overzicht hebben van de dienstverlening van Infano. Dit wordt bereikt door een meer gestroomlijnde en duidelijke navigatie.

Infano home pagina

Resultaten

De nieuwe WordPress website van Infano staat helemaal van haar aanbod aan kinderopvang en extra diensten.
Sinds de vernieuwing van de website meten we alvast uitstekende resultaten:

80%
nieuwe bezoekers
48%
mobiele gebruikers
60%
verkeer via Google
10%
verkeer via socials

Een meer gestroomlijnde en duidelijke navigatie

Infano kinderopvang

De hele website staat in teken van kinderopvang waarbij de focus ligt op het tentoonstellen van het aanbod. Zo heeft de gebruiker in één oogopslag een idee van de verschillende mogelijkheden van kinderopvang en alle extra’s die Infano aanbiedt.

We hebben gezorgd voor de integratie van volgende belangrijke aspecten:

  • De website is snelle en overzichtelijk met extra aandacht voor gebruiksvriendelijkheid op mobiele apparaten
  • De website geoptimaliseerd om goed te kunnen scoren in Google