iExecutives

iExecutives.eu is een partnership van interim managers. Zij beschikken over een grote pool van ervaren managers die op freelance basis werken voor grote consultancy en HR bedrijven.

De opdracht

Op moment van ontmoeten was de huidige website van iExecutives gehacked en niet langer toegankelijk. iExecutives is daarom op zoek gegaan naar een betrouwbare webdesign partner die kan helpen bij het zo snel mogelijk opzetten van een nieuwe, state-of-the-art website.

Wij kozen er onmiddellijk voor een tijdelijke landingspagina te starten om op die manier de bezoekers ervan te informeren dat de nieuwe website in de maak is. Hier hebben we de hoogst nodige informatie weergegeven en kon de klant ook contact opnemen indien gewenst.

Parallel met deze landingspagina zijn we van start gegaan met het design en de development van de nieuwe website. Hierbij hebben we het imago van iExecutives visueel weergegeven, zodanig dat de nieuwe website klasse uitstraalt. Onze Call To Actions zijn zodanig geplaatst dat de bezoeker aangemoedigd wordt contact op te nemen.

De managers zijn de belangrijkste assets bij iExecutive. We hebben daarom de focus gelegd op hun professionele voorstelling, met aandacht voor hun expertise en achtergronden. Naast een overzicht van alle managers, hebben de beschikbare managers een prominente plaats gekregen op de homepagina. Op deze manier kan de bezoeker in één oogopslag zien welke manager beschikbaar is. Dit alles is zeer eenvoudig zelf te beheren in een zeer toegankelijke backend.

Wat we deden