Gym Plus Schotte

Online marketingcase

Je wilt een sportievere en gezondere levensstijl, maar je hebt problemen om zelf fit te geraken? Bij Gym Plus krijg je een persoonlijke en deskundige begeleiding. Je kan er terecht voor afslankingsprogramma, SHIT-programma, cardiotraining, groepslessen, eGym en kinesitherapie.

Bekijk de getuigenis

De opdracht

In September 2017 lanceerde we voor Gym Plus een nieuwe website. Sinds 2018 helpt Conversal bij het creëren van online zichtbaarheid. In eerste instantie was het onze taak een continue instroom te genereren van nieuwe sporters via Facebook, om zo het verloop qua abonnees op te vangen.

Door de concurrentie in de dichte omgeving was er meer nodig dan louter Facebook. Door middel van een doelgerichte marketing strategie heeft Gym Plus stapsgewijs meer sporters kunnen begeleiden in het behalen van hun doelen.

Wat we deden

De bestaande pagina’s werden bij de start van onze marketingwerkzaamheden eerst geoptimaliseerd voor de belangrijkste zoekwoorden, die in het keywordonderzoek naar voor kwamen. Dit in combinatie met blogberichten zorgt er voor dat zij organisch blijven groeien.

Sinds kort hebben ook de getuigenissen pagina geïntroduceerd. In de fitness sector is de ervaring van mede sporters zeer belangrijk. Met behulp van deze video testimonials wordt de unieke begeleiding extra in de kijker gezet.

Daarnaast werden er ook advertenties binnen Google en Facebook opgezet om extra verkeer naar de website te genereren en bijgevolg te zorgen voor meer contactaanvragen. Tot slot werd er ook een mailtemplate volledig op maat ontwikkeld om zo mailcampagnes uit te sturen, volledig in de branding van Gym Plus. Deze mailcampagnes zijn vooral gericht op bestaande sporters om hen op de hoogte te brengen bij nieuwe acties of groepslessen.

125%
meer verkeer
30%
meer leads
25%
meer intakes
95%
volzet
Gym Plus Schotte

Meer leads en verkopen met online marketing?

Marketing scan

Hoe goed scoort jouw zaak?

Doe de gratis website scan of contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!

Maatwerk
Strategie op maat
Expertise Wordpress
Persoonlijke begeleiding
Scoren in Google
Scoren in Google
Service na
Heldere communicatie