Gentinis

Zoveel meer dan een keuken.

Gentinis is tegenwoordig veel meer dan enkel een keuken! Je kan bij hen terecht voor het totaal plaatje. Samen met interieurarchitecten realiseren ze jouw project van A tot Z. Alle meubilair en interieur kan op elkaar afgestemd worden ongeacht de stijl en budget.

De opdracht

Gentinis stond vroeger altijd bekend voor zijn schitterende keukens, maar de laatste jaren hebben ze zich ook gespecialiseerd in binnenhuisprojecten. Ze focussen zich nu ook op badkamers, dressings, woonkamers en slaapkamers. Ook bedrijven kunnen ze helpen en daar voorzien ze winkelinrichting voor, hiermee zijn ze wel maar recent mee gestart.

Er werd gezocht naar een goede manier om deze uitbreiding in aanbod naar buiten te brengen. De zaakvoerder was zelf vertrokken van een one.com website, maar er werd al snel gekozen voor een professionele website, die Gentinis de juiste online uitstraling gaf.

Wat we deden

We ontwikkelen een op maat ontworpen WordPress website in samenspraak met onze marketingexperten. Eenvoudig door de klant te onderhouden qua invulling, met oog voor online marketing.

Professionele Website Gentinis Oost-Vlaanderen

Enkele cijfers op een rij

4
Kleuren
50
Elementen
105
Werkuren
919
Lijnen code
Winactie Gentinis Social

Openings Winactie

Begin mei 2020 heropende Gentinis hun nieuwe showroom, waarbij het designconcept naast de keukens vanaf nu opgenomen is.

Voor deze grote opening hebben we een winactie opgezet verspreid via sociale media.

De actie was een ontzettend succes met:

  • 6.553 bereike mensen
  • 547 betrokkenheidsreacties
  • 84 Likes op het bericht
  • 17 opmerkingen
  • 24 personen deelden deze actie

Het doel van de marketingactie: naamsbekendheid

Met behulp van de winactie en andere campagnes hebben we voor Gentinis online gezorgd voor een groter bereik en volgers op sociale media, wat hun naamsbekendheid enorm heeft vergroot.