Escolit

Escolit is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in het volledige project management van installaties van energiezuinige industriële binnen- en buitenverlichting. Zij omvatten de analyse van bestaande verlichtingsinstallaties (voor relighting) of van nieuwbouw (new lighting), het aanbieden en installeren van een energie-efficiënter alternatief, door middel van een ruim gamma armaturen en verlichtingstechnieken.

De opdracht

Deze website was oorspronkelijk in Joomla opgezet, aangezien dit een verouderd systeem is, hebben we deze overgezet in WordPress. Door de expertise en efficiëntie van Conversal was deze site heel snel en vlot opnieuw geprogrammeerd in WordPress.

Naast het gebruiksvriendelijke design komt deze website een overzicht van alle diensten en producten ten goede. Het is belangrijk dat het aanbod van Escolit in de kijker wordt gezet.

Verder werd er een nieuwspagina opgesteld en een referentiepagina mag zeker niet ontbreken! Ook werd er aandacht geschonken voor de gebruikte technologieën. Deze werden voorzien van een unieke pagina.

 

Wat we deden