Eco Heating

Eco Heating is al meer dan 10 jaar een trouwe partner en specialist wat betreft warmtepompen. naast installatie zorgen zij ervoor dat jouw warmtepomp volledig is afgesteld en klaar is voor gebruik. Het gebruik van een warmtepomp verlaagt je ecologische voetafdruk aanzienlijk. Zo stoot je minder CO2 uit en ben je milieuvriendelijker.

De opdracht

Op moment van ontmoeten zaten Conversal en Eco Heating meteen op een lijn op vlak van hoe de website eruit moet zien. Het moet een aanvulling zijn van de onderneming met oog voor de technische werking van warmtepompen. De website is een middel om bezoekers warm te maken voor het gebruik van een warmtepomp in plaats van elektriciteit.

Omwille van de technische achtergrond van warmtepompen maakten we heel wat informatieve video’s, een geanimeerde banner en integreerden we een prijsberekening.  De bezoeker kan heel gemakkelijk gebruik maken van deze calculator om zijn prijs te berekenen. Verder werd de nodige copywriting uitgevoerd en wierpen onze online marketingspecialisten een grondige blik op de website.

De website maakt plaats voor een contactformulier op maat en een referentiepagina.

Wat we deden