Denayer

Denayer NV is een familiebedrijf dat sinds 1957 gevestigd is in Halle. Zij staan al vele jaren garant voor een persoonlijke begeleiding en uitstekende service. Denayer NV biedt kwalitatieve bouwmaterialen aan zowel de aannemer als de particulier. Ook kan je de showroom van het bedrijf bezoeken.

De opdracht

Bij de eerste ontmoeting had Denayer reeds een website, maar deze was verouderd en voldeed niet meer aan zowel de grafische als technische vereisten van het hedendaags webdesign.

Wij ontwikkelden een WordPress website volledig op maat en volledig zelf aanpasbaar. Doorheen de website brachten wij het unieke verhaal van het bedrijf en haar producten naar voor.
De website biedt plaats voor alle nodige informatie over de aangeboden materialen en diensten. Dit was ook de doorsteek in het design samen met de gebruiksvriendelijkheid van de website.
Het design is eenvoudig, maar brengt de ervaring en kennis van het bedrijf goed naar voren. Verder staat er op de website een nieuwspagina. Hierdoor is de bezoeker op de hoogte van al het nieuws uit de bouwsector. Ook werd er een contactformulier op maat gecreëerd.

Wat we deden