DAIS

DAIS vzw zag zijn ontstaan in het jaar 2000 met de doelstelling om sport voor personen met een verstandelijke beperking te organiseren en te promoten in de regio Pajottenland en Denderstreek. Dit initiatief is ontstaan uit het brein van 2 personen, Marc Van Damme en een collega opvoeder. De sportclub blinkt uit in het bocce, bowlen, judo, tafeltennis, zwemmen, dans, floorball en voetbal. Verder organiseren ze ook sportevenementen voor jonge kinderen met een verstandelijke beperking.

De opdracht

Op moment van ontmoeten was het meteen duidelijk dat de website een aanvulling moest worden van de missie en visie van DAIS.

De visie hebben we laten doorvloeien in het design waardoor we gekozen hebben voor een jeugdig en fris design met oog voor detail. Naast het design werd er op de website ook een online kalender geïntegreerd. Hierdoor hoeven bezoekers geen enkel evenement of match van hun favoriete DAIS ploeg te missen. Een nieuws- en mediapagina zorgen dat de bezoeker continu op de hoogte blijft van alle nieuwtjes binnen DAIS en uit de leefwereld van deze sporttalenten. Op de website is er ook plaats voor een contactformulier op maat, zodat er bij vragen rechstreeks contact mogelijk is.

Wat we deden