Acoustics Cotese

De Cotese Groep is ervaren partner in professionele projectinrichting, ruimteakoestiek en decoratie. Dat doen ze voor grote organisaties, instellingen en bedrijven, maar ook voor particulieren. Cotese Acoustics zorgt kwalitatieve akoestische oplossingen die galm of echo verminderen. Zo kan je bij hen terecht voor akoestische wandpanelen, plafondpanelen, plafondeilanden, bafflels, scheidingswanden en gordijnen.

De opdracht

Op moment van ontmoeten was de de Acoustics Cotese website al bestaande. Het was onze taak om de website in een nieuw jasje te steken naar analogie met de andere websites binnen de Cotese Group.

Acoustics Cotese richt zich op twee doelgroepen namelijk; particulieren en professionelen. De focus bij de nieuwe website lag hoofdzakelijk bij het behouden van een duidelijk overzicht voor beide doelgroepen. De particulieren kunnen via de webshop meteen producten aankopen, terwijl het voor professionelen aangeraden is een afspraak te maken voor een offerte op maat.

Wat we deden

Samen hebben we een nieuwe WordPress website gebouwd met Webshop integratie.

Op de homepagina is het meteen duidelijk dat er twee categorieën zijn, deze stemmen overeen met de twee doelgroepen.

 

 

Samenstellen en bestellen

Als particulieren op zoek zijn naar acoustische panelen in één van de 9 standaard afmetingen, kan er in de webshop op eenvoudige manier rechtstreeks besteld worden.

In vier eenvoudige stappen kan een particulier een paneel naar keuze bestellen.

Bij het selecteren in de eerste stap van de vorm, lichten meteen de beschikbare groottes op, waaruit gekozen kan worden. Eenmaal de grootte geselecteerd kan uit de kleurengids de juiste kleur gekozen worden.

Als laatste stap dient het aantal gewenste panelen geselecteerd te worden.

Bij de webshop is het van groot belang dat de bezoekers zelf kunnen bereken hoeveel panelen er nodig zijn voor een bepaalde ruimte. Om dit mogelijk te maken hebben we een calculator geïntegreerd in de website.

Naast de vernieuwde website met webshop integratie hebben we voor Cotese Acoustics een hele marketingstrategie voor ogen waarbinnen SEO, SEA en Linkbuilding de belangrijkste pijlers vormen.

 

15%
Meer bezoekers
20%
Meer verkeer via SEO
40%
Verkeer via Google Ads
100%
Meer conversies