fbpx

Branding

Jouw merk identiteit of branding is de manier waarop jij naar buiten treedt als onderneming. Jouw merk identiteit moet de juiste emoties opwekken bij het publiek. Bedrijven met een sterke branding kunnen rekenen op een loyaal publiek dat steeds blijft kiezen voor de gemeenschappelijke waarden waar jouw merk voor opkomt.

Bij Conversal maken we werk van jouw branding dankzij een professioneel logo ontwerp en een doordachte digitale huisstijl. Met jouw merkidentiteit maak jij het verschil. Vertrouw op onze specialisten voor een corporate design dat je laat groeien, zowel online als offline.

Waarom branding zo belangrijk is

Jouw merkidentiteit vertaalt rechtstreeks de waarden van jouw onderneming. Je merk wordt veel sterker wanneer je zowel visueel als tekstueel dezelfde, duidelijke boodschap naar buiten brengt. Het zorgt ervoor dat mensen zich emotioneel verbinden met je boodschap en dat resulteert in een publiek dat trouw aan je blijft.

 • Een sterke eerste indruk
 • Zorg dat mensen jouw merk herkennen
 • Een goede branding blijft hangen
 • Jouw merk en boodschap is geloofwaardiger
 • Creëer een loyaal publiek

Met de juiste branding maak je meteen een blijvende indruk bij je klant. Bovendien heeft een sterk merk een identiteit die zowel online als offline herkenbaar is. Een logo dat er staat, een huisstijl die vertrouwen uitstraalt, het zijn maar enkele van de zaken waarmee wij je op de kaart zetten.

Visuele branding bij Conversal

Je kan bij Conversal terecht voor een sterke branding voor jouw onderneming. Onze designers bekijken jouw onderneming als geheel en vertalen de boodschap, die vaak erg ruim is, naar een herkenbaar en sprekend design.

Jouw corporate identity moet duidelijk je boodschap vertellen, zelf wanneer iemand enkel je visitekaartje onder ogen krijgt. Omdat wij een hele berg ervaring en expertise van ontwerp tot marketing in huis hebben, kunnen wij je online imago project van A tot Z in goede banen leiden. Bekijk alvast een greep uit onze realisaties.

Jouw logo laten ontwerpen door Conversal

Een passend en opvallend logo zorgt ervoor dat je onderneming overal herkend wordt: op jouwe website en social media kanalen, maar ook op flyers, drukwerk en affiches. Een goed logo heeft de kracht om de blik van je publiek even vast te houden. Zorg ervoor dat jij ook een sterk logo ontwerp hebt dat bij je onderneming en boodschap past.

Visitekaartjes en drukwerk

Een visitekaartje is niet groot, maar kan wel een gigantische indruk achterlaten. We verwerken jouw merkidentiteit in alle visuele assets, zowel voor print als online. Zo kunnen we je visitekaartjes doen knallen, stickers uitwerken en flyers ontwerpen die iedereen toch even moet vastnemen.

Een nieuwe huisstijl en design

De visuele identiteit van jouw onderneming moet samenhangend zijn en een duidelijke boodschap dragen. Grijp de aandacht van jouw bezoekers meteen vast met een unieke en sprekende huisstijl. De juiste combinatie van graphics, kleuren en lettertypes roept bepaalde emoties op bij bezoekers. Zorg voor een herkenbare huisstijl die meteen een gevoel van professionaliteit en vertrouwen opwekt.

Jouw brand guide opstellen

De brand guide is een document waar we de corporate identity op papier uitschrijven. Het omvat de kleurcodes van jouw logo, de kleuren en lettertypes die gebruikt worden en andere belangrijke informatie over het logo, de huisstijl en de brand identity.

Op zoek naar branding op maat van jouw bedrijf?

Jouw branding optimaliseren

Om jouw merk identiteit onder handen te nemen, doorlopen we deze stappen. Je kan rekenen op een logo, design en merk identiteit die helemaal ontworpen wordt op maat van je onderneming.

 • Een gespecialiseerde vragenlijst om jouw wensen en noden te definiëren
 • Ons uitgebreid intakegesprek waarbij wij jouw bedrijf door en door leren kennen
 • Een professioneel ontworpen logo en huisstijl volgens het bedrijfsprofiel
 • Alle grafische bronbestanden voor verder gebruik en drukwerk
 • Overdracht van copyright zodat jij volle eigenaar bent van logo en huisstijl
 • Verder uitwerken en uitvoeren van de online marketing strategie

Wil jij ook digitaal groeien met een unieke en professionele branding? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze specialisten.

533