Broeikas

Bij Conversal kennen we de uitdagingen die startende ondernemers tegenkomen als geen ander. Daarom slaan we de handen in mekaar met Broeikas, de centrale kracht achter jong ondernemerschap in Aalst en omgeving, om jonge ondernemers een duwtje in de rug te geven.

Een Broeikas voor ondernemers

Broeikas is hét ecosysteem voor jong ondernemerschap in de brede regio Aalst. Ze begrijpen als geen ander de passie en vastberadenheid die jonge ondernemers (in spé) hebben om hun ondernemersdroom te verwezenlijken. Ze bieden daarom niet alleen een helpende hand, maar ook een warme broedplaats voor ideeën en innovatie.

Wat brengt deze samenwerking op tafel?

Bij Conversal geloven we dat de juiste begeleiding het verschil kan maken voor startende ondernemers. Daarom bundelen we onze krachten met Broeikas. Zij zijn meesters in het aanscherpen van ondernemende vaardigheden met hun reeks gratis workshops. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van gratis maar waardevolle leermomenten?

Maar er is meer! Broeikas gaat verder dan alleen kennis aanbieden. Ze faciliteren actief de connectie tussen jonge ondernemers en een gevestigd netwerk van ervaren ondernemers en experts uit de regio. Met Conversal aan hun zijde, wordt dat netwerk nog krachtiger en uitgebreider.

Maak jouw ondernemersdroom waar met Conversal en Broeikas

Geïnspireerd? Kriebelt het om je eigen onderneming te starten of je huidige onderneming naar een hoger niveau te tillen? Dit is je kans! Wij nodigen je uit voor een gratis kennismakingsgesprek met Broeikas.

Ontdek hoe deze samenwerking jouw ondernemersreis kan verrijken. Vraag een adviesgesprek met Conversal of neem contact op met Broeikas en zet je eerste stap naar succes samen met Conversal en Broeikas!

Conversal  zetelt in Boekhoutstraat 121, 1790 Affligem. Contact opnemen kan elke weekdag tussen 9u en 17u via 053 22 23 33, of via de website www.conversal.be.