Creative agency SAVA en Conversal bundelen vanaf 3 april de krachten. Dankzij de overname van SAVA wordt Conversal het grootste agency in de streek, met meer dan 25 experten. Sam Vanaudenhove, zaakvoerder van SAVA, zal toetreden als partner en creative manager binnen Conversal.

SAVA met Conversal?

1 + 1 = 3, want waar Conversal over een karrenvracht aan technische kennis & know how beschikt, weet SAVA zich vooral creatief te onderscheiden. “Al deze skills onder één dak maakt van Conversal echt een one-stop-shop voor onze klanten”, aldus Sam Vanaudenhove. Zo is Conversal al jaren een gevestigde waarde in Webdesign, SEO, SEA en digitale marketing. Met de overname van SAVA kan Conversal ook met creatieve campagnes, videoproductie en sterk grafisch ontwerp uitpakken.  

 

Kruisbestuiving

Een deel van het team van SAVA zal de bestaande marketing- en webafdelingen binnen Conversal vervoegen. Anderen zullen zich helemaal kunnen uitleven in het creatieve team, een nieuwe tak binnen de onderneming. Aan mogelijkheden tot kruisbestuiving dus geen gebrek.  

Blik op de toekomst

De partners zijn het er unaniem over eens dat met deze overname  Conversal enkel maar zal versterken en dat klanten hierdoor nog betere diensten zullen genieten. ”We zijn verheugd om het team van SAVA aan boord te hebben”, aldus Jens De Roeck, managing partner bij Conversal. 

Conversal  zetelt in Boekhoutstraat 121, 1790 Affligem. Contact opnemen kan elke weekdag tussen 9u en 17u via 053 22 23 33, of via de website www.conversal.be.