Conversal neemt sectorgenoot De Witte Wolf over. Dankzij deze overname zullen we meer dan 600 websites beheren.

Conversal werd in 2011 opgericht door Jeroen Buggenhoudt. In 10 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende webbureau’s in de regio.
Klanten appreciëren in het bijzonder onze no-nonsense aanpak. Een website moet er niet alleen leuk uitzien, maar vooral ook wérken. We zien elk project als een totaaltraject, waarbij we vertrekken vanuit een doordachte strategie als basis voor het verdere webdesign en de digitale marketingacties.

Overname De Witte Wolf do

De klanten van De Witte Wolf sluiten volledig aan bij onze plannen om samen met onze klanten digitaal te groeien. De toekomst is nu eenmaal online en hierin willen we zoveel mogelijk bedrijven begeleiden.

Steven De Wolf, eigenaar van De Witte Wolf, is reeds 11 jaar als ondernemer aan de slag. Doorheen de jaren heeft hij een erg mooi klantenbestand opgebouwd, waardoor het moeilijk werd om alles verder alleen te beheren. Sinds 2019 is hij als Digital Solution Manager aan de slag bij Conversal. Toen hij op zoek ging naar een duurzame oplossing voor De Witte Wolf, was de keuze dan ook snel gemaakt. Ook voor zijn klanten ziet hij alleen maar een meerwaarde, want in plaats van 1 persoon kunnen zij nu rekenen op een heel team van experten om hun digitale groei waar te maken.

Conversal heeft momenteel 18 personen in dienst en is volop bezig met de aanwerving van nog meer digitaal talent. Zo zijn we momenteel op zoek naar een extra online marketeer, een WordPress expert en een online consultant. Interesse? Check dan zeker hier onze vacatures.

Met de overname van De Witte Wolf heeft Conversal meer dan 600 websites in beheer. Volgende maand vieren we onze 10de verjaardag.

Webdesign bureau Conversal