Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat we de sleutels van ons nieuwe kantoorgebouw in Affligem gekregen hebben. En hoewel de wereld door de Corona-pandemie even leek te vertragen, is de tijd bij Conversal niet blijven stilstaan.

Ons volledige gebouw kreeg het afgelopen jaar een stijlvolle make-over. Je kunt het resultaat ook bewonderen in de video onderaan deze pagina!

Conversal Affligem Kantoor voorConversal Affligem kantoor na
Conversal Affligem voorgevel voorConversal Affligem voorgevel na

Het onthaal werd een ontmoetingsplek met – uiteraard na Coronatijden- ruimte voor een afterwork drink.

Conversal Affligem onthaal voorConversal Affligem onthaal na

De felgekleurde muren maakten plaats voor rustgevend wit en zwart, met de knappe mosmuren van Moss Projects als groene toets.

Conversal Affligem zithoek voorConversal Affligem zithoek bis na

En ook in de afdeling Projects verdwenen de gekleurde muren onder een dikke laag witte verf, afgewerkt met een creatieve mosmuur.

Conversal Affligem Projects 01 voorConversal Affligem projects 01 na

Mosmuren en meer planten zijn ook terug te vinden in onze Marketing-afdeling.

Conversal Affligem marketing voor

Conversal Affligem marketing bis voorConversal Affligem marketing bis na

Op de eerste verdieping kwam er een kleine keuken en zithoek bij.

Conversal Aflligem keuken voorConversal Aflligem keuken na

De open ruimte in de bovenverdieping werd opgedeeld met verschillende glaswanden, waardoor er extra kantoor- en vergaderruimte werd gecreƫerd.

Conversal Affligem boven voor

Dankzij het nieuwe terras kunnen onze medewerkers tijdens de lunch buiten genieten van het zonnetje.

Conversal Affligem terras voorConversal Affligem terras na

De foto’s geven al een erg mooi beeld. Maar een video zegt nog zoveel meer! We nemen je daarom graag mee op virtuele rondleiding, volledig coronaproof.