Whise koppeling update

Wat is een Whise API koppeling?

API staat voor Application Programming Interface en is een software die ervoor zorgt dat programma’s of systemen met elkaar kunnen communiceren. Deze koppeling wordt voornamelijk gebruikt in de vastgoedsector. Het maakt het onder andere mogelijk om alle panden te synchroniseren met jouw website waardoor je ze kan groeperen en bezoekers efficiënt kunnen filteren op type, prijs, regio,…

Nieuwe software update

Whise gebruikt sinds 2007 SBS API, maar neemt er nu afscheid van omdat het verouderde systeem niet meer door Windows wordt ondersteund. Ter vervanging van SBS bouwde het bedrijf REST API, dat naast extra functies ook zorgt voor:

  • Hogere veiligheid voor gebruikers
  • Meer stabiliteit
  • Snellere transfers van data

Het gebruik van de oude SBS API eindigt op 30 september 2022. De migratie naar de nieuwe REST API vereist een nieuwe programmatie tussen de vastgoedplugin in jouw website en WISE. Conversal adviseert en ondersteunt je hier graag in.

Vastgoedsoftware voor elk immokantoor

Als vastgoedkantoor maak je het verschil door de combinatie van een professionele, gebruiksvriendelijke website en een uitstekende service. Voor een webdesign op maat is Conversal jouw geschikte partner, om je dienstverlening te optimaliseren creëerde Whise een CRM-systeem specifiek voor de vastgoedsector.

Hun vastgoedsoftware zorgt voor een eenvoudig klantenbeheer en voorziet alle functies voor een kwaliteitsvolle dienstverlening. Daarnaast begeleidt het softwarepakket makelaars bij de vlotte afhandeling van hun vastgoedtransacties, van prospectie tot handtekening. Door de automatisering van dagelijkse taken en integratie van diensten zoals virtuele bezoeken, beheer energiecertificaten, videocalls,… win je kostbare tijd die je kan investeren in jouw klanten en de verdere groei van jouw kantoor.

Het programma biedt de ideale ondersteuning voor je administratieve, commerciële en marketingactiviteiten als vastgoedmakelaar. Om hun CRM-systeem te koppelen aan jouw website, gebruik je een API koppeling.

WordPress koppeling

De vastgoedsoftware van Whise kan ook aan jouw WordPress website worden gekoppeld. Dankzij onze expertise en ervaring, kunnen we Whise dus integreren in een website die volledig op jouw maat is ontwikkeld. Zo hebben we al heel wat klanten kunnen helpen.

Conversal is jouw partner

Ben jij een immo makelaar en heb jij een website gekoppeld met Whise? Dan zal je jouw koppeling moeten wijzigen. Misschien is dit dan wel het ideale moment voor een nieuwe website? Neem zeker contact op met Conversal! Wij helpen jou graag met onze expertise!