Stagneren jouw volgers op LinkedIn ook al even? Geen nood! Er is een nieuwe feature waarmee je de aangroei van jouw bedrijfspagina kan boosten!

LinkedIn bedrijfspagina boosten: Connecties uitnodigen

We kennen allemaal LinkedIn als platform om je te positioneren op de arbeidsmarkt en professionele connecties te leggen. Naast de persoonlijke profielen zijn er ook die voor de bedrijven. En deze bedrijfspagina’s zijn onmisbaar wanneer je jouw bedrijf op de kaart wil zetten!

Een netwerk opbouwen voor jouw persoonlijk profiel kennen we onder de vorm van connecties maken. Voor bedrijven ligt dit heel anders, hier gaat het over volgers.  Jouw persoonlijke connecties zijn vaak personen met dezelfde interesses of werken in dezelfde sector. Met de nieuwe feature van LinkedIn kan je nu jouw bedrijfspagina verspreiden onder jouw connecties. Nodig vanaf nu al jouw connecties uit om jouw bedrijfspagina te volgen en boost jouw bereik!

Het uitnodigen van connecties is nog volop aan het uitrollen. Het is dus mogelijk dat deze nieuwe functionaliteit voor jou in de admin-mode nog niet beschikbaar is. Van zodra de melding “new” verschijnt, kan ook jij connecties uitnodigen om jouw bedrijfspagina te volgen.

LinkedIn gaat Facebook achterna

We maken even de vergelijking met Facebook. Recent heeft LinkedIn de icoontjes als reactie op een bijdrage aangepast in de lijn van Facebook. Ook met deze nieuwe feature kan de link gelegd worden met Facebook. Hier kan je al lange tijd al jouw vrienden uitnodigen voor het liken van jouw bedrijfspagina.

Voor start-ups raden wij steeds aan om bij de opstart alle vrienden uit te nodigen als basis voor het starten van een netwerk of community. Niets is zo belangrijk dan het opbouwen van een netwerk voor jouw bedrijf. Zeker wanneer je gaat adverteren op social media is dit netwerk uiterst belangrijk. Kijk hiervoor maar naar het succesverhaal bij de afgelopen verkiezingen.

Heel wat functionaliteiten die nog uitgerold zullen worden bij LinkedIn kunnen teruggekoppeld worden naar Facebook. Zo zullen ook net zoals bij Facebook evenementen en stories geïntegreerd worden bij LinkedIn.

Heb je hulp nodig bij jouw LinkedIn of Facebook strategie? Wij helpen je graag verder voor het opstellen van een strategie op maat. Of heb je bijkomende vragen wat betreft social media, neem gerust met ons contact op en onze experten helpen je graag verder.