Conversal schittert opnieuw als genomineerde voor de Trends Gazellen 2024! Een prestigieuze erkenning georganiseerd door de redactie van Trends magazine. Bij Trends Gazellen draait het niet om een flitsende presentatie of een dynamisch verkooppraatje. Het draait om harde groeicijfers, innovatie, werkgelegenheid en een positieve invloed op het regionale ondernemingsklimaat. De Trends Gazellen worden bestempeld als een inspirerend rolmodel voor andere bedrijven. Elk bedrijf dat zijn balans neerlegt bij de Nationale Bank maakt ieder jaar opnieuw kans op een nominatie tot Gazelle.

conversal team

Wat is de Trends Gazellen?

De Trends Gazellen is een jaarlijkse prijsuitreiking, georganiseerd door het Belgische zakenmagazine Trends, en zet de schijnwerpers op de snelstgroeiende bedrijven per provincie in België. Het event eert bedrijven op basis van hun indrukwekkende groei in omzet, personeelsbestand en toegevoegde waarde over een periode van 5 boekjaren. De genomineerden ‘Gazellen’ worden onderverdeeld in drie categorieën: kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

Bedrijven die een aanzienlijke bijdrage leveren aan de economische groei en ontwikkeling van de regio, worden in de schijnwerpers gezet met een nominatie of bekroning door Trends Gazellen. De erkenning is niet alleen een prestigieuze onderscheiding voor de genomineerden, maar ook een gelegenheid om te kijken naar welke bedrijven de drijvende kracht zijn achter innovatie en vooruitgang in de zakelijke wereld.

Van kleine naar middelgrote Gazelle

Conversal is dit jaar opnieuw vereerd met een nominatie als Trends Gazellen Vlaams-Brabant, in een opmerkelijke verschuiving van de categorie ‘kleine Gazelle’ naar ‘middelgrote Gazelle’! Een jaar geleden werden we nog erkend als een snelgroeiende kleine onderneming, en nu staan we trots in de schijnwerpers als een bloeiende middelgrote Gazelle. Deze nominatie is een bijzondere eer, vooral als je bedenkt dat België meer dan 1,5 miljoen actieve ondernemingen telt. Slechts een fractie, minder dan 0,1%, wordt geselecteerd als Trends Gazelle, wat onze prestatie des te opmerkelijker maakt.

Trends Gazellen 2024

Prijsuitreiking

We delen dit succes graag met onze toegewijde teamleden en klanten die deze groei mogelijk hebben gemaakt. Hou dus zeker onze website en socials in de gaten, want de provinciale prijsuitreiking van de Trends Gazellen 2024 Vlaams-Brabant vindt plaats op 28 februari!

Op 30 april vindt de nationale uitreiking van de Trends Gazellen plaats als een dynamisch netwerkevent met sterke content en een positieve boodschap over de economische heropleving. Het belooft een inspirerende gelegenheid te worden om snelgroeiende bedrijven te erkennen en waardevolle inzichten te delen!