Conversal is een dynamisch bedrijf dat niet alleen het verschil wil maken voor haar klanten maar ook rekening houdt met milieu en maatschappij. Daarom investeren we in duurzame projecten en zijn we kritisch bij de keuze van onze partners. Want maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) zit in ons DNA.

MVO bij Conversal

Milieubewustzijn is voor ons niet alleen een mindset, we zetten het ook om in daden. Wij zijn onder andere stichtend lid en bronze member van de Promobutler Foundation waarbij we dankzij het Trees for the Future project jaarlijks 10 000 bomen laten aanplanten in Kameroen, Kenia, Senegal, Oeganda, Guinea en Tanzania.

Dankzij onze MVO initiatieven werken we aan projecten die een economische meerwaarde hebben en die tegelijk de omstandigheden voor mens en milieu verbeteren. We zijn als organisatie niet verplicht om maatschappelijk verantwoord te ondernemen, maar bij Conversal vinden we het enkel logisch dat we ons steentje bijdragen aan een betere wereld.

Bewuste keuzes maken

We ondersteunen met onze organisatie niet alleen projecten voor een beter milieu, we zijn zelf ook heel kritisch tegenover onze partners en leveranciers. Zo kunnen we onze impact op het klimaat verder uitdragen via onze samenwerking.

Neem bijvoorbeeld onze partner voor webhosting. Dit WordPress webhosting agency werkt 100% klimaatneutraal. Alle energie voor hun datacenters en kantoren wordt uit waterkracht gewonnen. Een mooi voorbeeld over hoe technologiebedrijven en milieubewustzijn hand in hand gaan.

En daar blijft het voor Conversal niet bij. Per hosting pakket wordt er een boom geschonken aan het Eden Reforestation Projects, een initiatief voor herbebossing in verschillende Afrikaanse en Aziatische landen.

Kiezen voor Conversal doe je dus met een gerust hart. Wij zorgen voor een uniek, professioneel webdesign en inhoud die écht online scoort en daarnaast bouwen wij dankzij jouw vertrouwen mee aan een betere wereld voor iedereen.

Economische waarde creëren én een positieve impact hebben op de wereld rondom ons, het zijn die shared values waar we elke dag 100% voor gaan.

Wil je meer weten over deze en andere milieubewuste keuzes die we maken? Benieuwd hoe jij samen met ons digitaal kan groeien en tegelijk relevant zijn voor de maatschappij? Neem dan vandaag nog contact met ons op en bespreek jouw project geheel vrijblijvend met één van onze digitale experten.