Het jaar 2020 was er een vol digitale groei. De ontwikkeling van websites, webshops en online marketing kwam in een stroomversnelling door de lockdowns. En dat mochten we voelen bij Conversal: het aantal projecten en klanten nam exponentieel toe. Het gevolg: we zoeken 6 extra medewerkers in 2021! Word jij een van onze nieuwe collega’s?

Ons bureau werd opgericht in 2011 en groeide razendsnel uit tot een stabiele onderneming met twintig medewerkers. We vormen een dynamisch team waarin iedereen een eigen expertise heeft. Samen vinden we voldoening in onze job door onze klanten te helpen groeien, met een efficiënte digitale strategie.

Je vindt ons bureau in een ruim kantoor in Affligem, met plaats genoeg voor extra teamgenoten. Je geraakt er vlot met de wagen of de bus. Nu werken we natuurlijk van thuis uit, maar we kijken ernaar uit weer samen te genieten van inspanning én ontspanning in ons nieuw kantoor. Het spreekt voor zich dat we als digitaal agentschap geen nine-to-five mentaliteit hanteren. Wél heerst er een grote flexibiliteit die onze goeie work-life balans garandeert.