Omwille van het coronavirus hebben we vandaag beslist dat met ingang van maandag 16 maart 2020 al onze medewerkers van thuis uit zullen werken. Dit om de kans op een verdere verspreiding van het virus zo beperkt mogelijk te houden.

Onze organisatie is er op gericht om remote work mogelijk te maken, waardoor iedereen van thuis toegang heeft tot alle software en servers die nodig zijn voor de uitvoering van het werk. We verwachten dat onze klanten op die manier geen hinder zullen ondervinden, en blijven gewoon bereikbaar via de gekende kanalen.

Alle afspraken die momenteel voorzien zijn worden vervangen door videocalls. Indien u reeds een afspraak hebt, zullen we u pro-actief contacteren om een vervangende videocall in te plannen. Afgesproken deadlines en geplande werkzaamheden blijven gewoon behouden. Nieuwe projecten kunnen perfect besproken worden, zij het online.

We blijven bij Conversal m.a.w. op volle capaciteit werken. De maatregelen in ons land zorgen mogelijk voor een terugval van het publieke- en bedrijfsleven de komende weken. Dit kan als ondernemer het uitgekiende moment zijn om uw bestaande campagnes en applicaties te analyseren en bij te sturen. Ondanks dat we elkaar niet face-to-face kunnen zien, kan u ons steeds contacteren om een vrijblijvende call in te plannen.

Heeft u vragen voor ons? Contacteer ons dan zeker via onze helpdesk.

Deze maatregel is voorlopig van kracht t.e.m. vrijdag 20 maart 2020, we zullen week per week de situatie evalueren.