fbpx

Webmarketing

webmarketing

Webmarketing is meer dan zoekmachine optimalisatie! Met slimme internet marketing zorgen we ervoor dat jouw boodschap op ieder mogelijk kanaal onder de ogen van je toekomstige klanten verschijnt.

Het internet wordt complexer met de dag. Er poppen iedere dag nieuwe sociale media kanalen uit de grond en het is niet makkelijk om helemaal mee te zijn met de nieuwste trends op het internet. Daarom doe je best beroep op een expert in digitale marketing, die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen en daar handig op inspeelt.

Naast sociale media kun je deze klanten ook bereiken via een breed spectrum aan andere kanalen. Conversal helpt je om deze kanalen te vinden en optimaal te benutten. Ieder platform heeft immers een eigen taal en je gebruikt verschillende types boodschappen om mensen aan te spreken via die platformen.

Via deze kanalen optimaliseren wij jouw webmarketing

Vaak denken ondernemers onterecht dat Google de enige manier is om klanten te bereiken. SEO is daar inderdaad erg belangrijk voor, maar bij Conversal gaan we nog een stapje verder! We helpen jou om met de juiste boodschap zo veel mogelijk potentiële klanten te bereiken, ongeacht waar nieuwe klanten deze zich bevinden.

Afhankelijk van jouw sector of niche zetten we de meest efficiënte webmarketing technieken in die het beste aansluiten bij jouw boodschap. Op die manier bereiken we de best mogelijke resultaten en een maximum aan leads en conversies.

1. SEO of zoekmachine optimalisatie

Op de 1ste plaats: zoekmachines. Klanten die met bepaalde zoekwoorden via search engines het internet afschuimen op zoek naar jouw product of service. Wij zorgen dat ze bij jou terecht komen door gebruik te maken van SEO op zowel on-page als off-page level. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website hoger scoort in Google!

2. Sociale media

De gemiddelde Vlaming spendeert meerdere uren per dag op verschillende sociale media kanalen. Met een slimme boodschap en social media marketing bereiken we hen via Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, …

3. Advertenties op Google

Zijn de zoekwoorden voor jouw product erg competitief? Dan targeten we de juiste woorden om jouw website boven alle andere zoekresultaten te laten verschijnen. Google advertenties zijn een effectieve webmarketing methode wanneer deze techniek op de juiste manier wordt toegepast.

Webmarketing voor jouw website?

Andere interessante kanalen voor jouw digitale marketing

4. E-mail marketing

Heb je al een mailinglijst? Die heb je zeker nodig. Je abonnees zijn je fans die op de eerste rij zitten. Met een interessant mailtje op het juiste moment maken we hen warm voor je nieuwste producten. Met een e-mail marketing campagne bereiken we jouw fans wanneer jij dat wil.

5. Content marketing

Informatieve of overtuigende inhoud kan twijfelende klanten over de schreef trekken. Een blogbericht of leuke social media update trekt de aandacht van nieuwe klanten. We versterken jouw online autoriteit met robuuste content marketing.

6. Marketing automatisatie

Wanneer we eenmaal een goede structuur en sequentie hebben opgezet voor jouw webmarketing, stellen we een sequentiële marketing automatisatie op. Zo hoef je niet dag en nacht bezig te zijn met je digitale marketing. We zorgen dat het juiste bericht, op het juiste tijdstip, via het juiste kanaal wordt uitgestuurd.

Je zoekt een webmarketing bureau?

Klaar om jouw online aanwezigheid te versterken?

Website eigenaars zien hun website vaak onterecht als online visitekaartje. Hoewel dat één van de gebruikstoepassingen is, heeft een goede website veel meer kracht!

Met intelligente webmarketing maken we van jouw website een online portaal om klanten te informeren met overtuigende content, bezoekers warm te maken voor jouw producten en diensten en hen te overtuigen om met jou in zee te gaan.

Conversal is gespecialiseerd in de verschillende kanalen voor webmarketing. We weten perfecte welke boodschap het best werkt op ieder platform. En die boodschap, die stellen we zo op dat ze toekomstige triggert en verleidt. Met slimme digitale marketing haal jij meer leads en meer klanten binnen! Ieder project is anders en we bijten ons graag vast in nieuwe uitdagingen en projecten.

Meer weten over onze webmarketing campagnes?

Bespreek jouw project

Wil jij ook jouw online aanwezigheid versterken? We helpen je graag verder!

533