fbpx

Laravel agency

Je wil een performante website met een breed gamma aan toepassingen? Dan zit je bij Conversal aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd Laravel agency dat jouw website bouwt. Nog nooit over Laravel gehoord? Toch is dit een van de meest gebruikte web frameworks voor een groot aantal performante websites en applicaties. Zonder het te weten ben je ongetwijfeld al met Laravel in contact gekomen.

Omdat dit platform zo flexibel is maken we er voor onze meer complexe websites graag gebruik van.

Steeds actueel dankzij de updates

Laravel Website Laten MakenWe zeiden het al eerder: de mogelijkheden en de vrijheid om als Laravel agency websites te maken is bijna eindeloos. Duizenden plugins laten ons toe om zowat alle toepassingen in jouw site te integreren. En omdat het framework open source is zorgen nog eens duizenden developers over heel de wereld voor uitbreidingen en verbeteringen.

En toch krijgen we van Laravel om de 6 maanden een grote update. Die voeren we uiteraard ook uit op jouw site. Natuurlijk wachten we niet op die updates om tussendoor bug fixing en veiligheidsupdates de doen. Voor op maat gemaakte pagina’s trachten we de bug fixing en veiligheid updates te plannen volgens de verwachte Laravel updates.

PHP en model-view-controller

Een van de grote voordelen van Laravel is de enorme flexibiliteit die het biedt om op maat te programmeren met de open source PHP taal voor web development. PHP is de basis voor een groot aantal websites en applicaties en wordt ook door WordPress gebruikt om te programmeren. Meer dan 70% van alle websites over de hele wereld – zoals  Facebook en Wikipedia  – gebruiken PHP als hun programmatie taal. En wij gaan er als Laravel agency natuurlijk ook mee aan de slag.

Model-view-controller voor Laravel (MVC)

Om meer transparantie en duidelijkheid in de complexe codes te krijgen maakt Laravel gebruik van MVC. Data, interactie en ontwerp worden uit elkaar gehouden en maken de maintenance van een applicatie makkelijker.

Ook grote bedrijven en organisaties binnen de high end sectoren werken met graag met MVC omdat het in het algemeen en heel veilig model is. Dankzij MVC biedt Laravel namelijk volledige controle over de code en maakt die niet afhankelijk van updates bij verschillende partijen. Dat maakt van Laravel de veiligste PHP-oplossing.

Een zeer nuttige tool voor hedendaagse websites

Vandaag beschikken heel wat websites over een open API. Daardoor stellen ze informatie of functionaliteiten ter beschikking aan derden. Of ze geven andere applicaties toegang om informatie aan de website toe te voegen. Hoeveel websites sluiten geen Google Maps kaartje in? Daarvoor is een application programming interface een prima middel. Een ander voorbeeld is de integratie van YouTube in bepaalde webapplicaties.

Wij zijn fan!

Omdat Laravel een open source framework is – zoals WordPress en WooCommerce – kunnen we de broncode vrij gebruiken. Voor een gespecialiseerd Laravel agency is dat natuurlijk een grote troef want het laat ons toe om helemaal op maat te werken. En er zijn nog voordelen:

  1. Door het groot aantal plug-ins en componenten dat voor het platform bestaat zijn de programmatie mogelijkheden quasi onbeperkt.
  2. Een open source software met zoveel fans pikt nieuwe ontwikkelingen meteen op.  Het is dus altijd up-to-date.
  3. Daarbij voert Laravel zelf ook regelmatige updates uit en blijven de ontwikkelde plug-ins aangepast aan de laatste versie.
  4. Er zijn in dit open source platform ook  plugins die goede SEO-resultaten genereren.
  5. Geen licentiekosten, nog een voordeel van open source.

Voor actuele en veilige software om je site op te bouwen moet je bij Conversal zijn. Wij zoeken voor jou enkel met de beste software uit.

533