In het digitale landschap van vandaag is het vermogen om je bezoekers te identificeren, te begrijpen en te betrekken cruciaal. Zonder deze inzichten is het moeilijk om hen te converteren naar betekenisvolle leads. Hier komt Leadinfo in beeld, een intelligente tool ontworpen om je te helpen bij het maximaliseren van leadgeneratie, door je een schat aan informatie over je websitebezoekers te bieden.

 

leadgeneratie met leadinfo

Hoe brengt Leadinfo je dichter bij je klanten?

Het zit ‘m in de details – de fijne kneepjes van het tracken en verzamelen van gegevens van bezoekers, zoals hun IP-adres, e-mailadres en bedrijfsnaam. Zodra Leadinfo deze kostbare informatie heeft verzameld, wordt deze veilig opgeslagen in een database waar je op elk moment toegang toe hebt. Het resultaat? Je bent beter uitgerust om contact te maken met potentiële klanten en ze met succes naar leads te converteren.

 

Aantrekkelijke functionaliteiten? Leadinfo zit er vol mee!

  • Website tracking: De digitale wereld is een schat aan informatie. Met Leadinfo speur je de digitale sporen van je bezoekers op en bouw je aan een database van waardevolle connecties.
  • Lead scoring: Focus op wat er echt toe doet. Leadinfo kwalificeert je leads op basis van hun interesse, zodat je precies weet wie er klaar is om te converteren.
  • Lead nurturing: Breng je klantrelaties naar een hoger niveau. Leadinfo geeft je de middelen om je leads te voeden met relevante informatie en support, een essentiële stap naar conversie.
  • Lead management: Laat je leads niet aan het toeval over. Met Leadinfo beheer en volg je je leads gedurende hun gehele klantreis.

De onmiskenbare voordelen van Leadinfo

  • Meer leads: Leadinfo belicht je websitebezoekers en helpt je om van anonieme bezoekers gewaardeerde leads te maken.
  • Verhoogde verkoop: Met Leadinfo aan je zijde kan je leads koesteren en volgen tijdens hun klantreis, wat een boost geeft aan je verkoop.
  • Tijd- en kostenbesparing: Leadinfo stroomlijnt je leadgeneratieproces, bespaart je tijd en helpt om de kosten te drukken. Zo hou je meer tijd en budget over voor wat er echt toe doet.

Is Leadinfo AVG/GDPR-compliant?

Absoluut! Leadinfo is volledig in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Ze verzamelen bedrijfsgegevens op een veilige en wettelijke manier. Dankzij de clausule “gerechtvaardigd belang” (artikel 6 sub f AVG) worden minimale persoonlijke gegevens verzameld en wordt jouw privacy gerespecteerd.

Zeg dus vaarwel tegen zorgen over gegevensbescherming en omarm het tijdperk van efficiënte, succesvolle en compliant leadgeneratie met Leadinfo. Ben je klaar om je marketingstrategie naar een hoger niveau te tillen?

Steven De Wolf
Senior Digital Architect

“Met Conversal als je vertrouwde Leadinfo-partner heb je een exclusief voordeel: begin vandaag nog met een gratis proefperiode van 30 dagen.”

Vraag je proefabonnement aan