fbpx

Restaurant website laten maken

Maak jezelf beter vindbaar online met een website voor je restaurant

Ben je op zoek naar een nieuwe website voor jouw restaurant? Hier bij Conversal zijn we gespecialiseerd in het maken van professionele websites voor horecazaken. Daarbovenop wordt elke website gemaakt op maat van elk project en volledig naar jouw wensen. Vraag vrijblijvend advies aan!

Door te kiezen voor een professionele website voor je restaurant van Conversal, kies je voor een goed begin. Je nieuwe website wordt technisch geoptimaliseerd om te kunnen genieten van de beste start. 

Als je nieuwe website online komt te staan zou je misschien onmiddellijk een goede ranking in Google verwachten. Het liefst van al staan we op de nummer 1 bij alle populaire zoekmachines. Helaas moeten we deze fabel doorprikken. Het is namelijk voor een nieuwe website niet zo makkelijk om meteen hoog in Google te staan.

Waarom een website laten maken voor je restaurant?

Video marketing voorbeelden

Het is een lange lijst met voordelen waarom ondernemers en bedrijven een website moeten hebben. Deze voordelen zijn vaak bedrijfsspecifiek en hangen samen met de doelstellingen die je stelt met je organisatie. Maar daarnaast zijn er ook heel wat algemene zaken en argumenten die voor elke onderneming gelden:

  • Een professionele website verhoogt de présence van jouw onderneming
  • Informatie is 24/24 en 7/7 beschikbaar voor je doelpubliek
  • Het bereik van je bedrijf groeit aanzienlijk (en nog meer via online kanalen)
  • Een domeinnaam is vlot te onthouden
  • Je kan jezelf op een heel toegankelijke manier voorstellen

Beter scoren met je restaurant én op Google?

Steeds meer kiezen bedrijven en ondernemers uit de horecasector voor een moderne en gebruiksvriendelijke website. Ze zien het belang in van een goed werkende website en investeren in zoekmachine optimalisatie om beter gevonden te worden door hun klanten. Bekijk hier onze referenties en laat je inspireren door onze andere klanten.

Jouw website laten testen?

Bij het invullen van ons formulier ontvang je vrijblijvend een eerste analyserapport van je website. Op die manier kan je zelf aan de slag om een betere SEO-strategie te hanteren met als resultaat: een betere indexatie en zichtbaarheid van zoekmachines.

Website laten maken voor uw restaurant??

Op zoek naar een betrouwbaar agency voor uw restaurant? Eén adres: Conversal.

Conversal als webdesign bureau

Passie is de rode draad bij Conversal. Die passie slaat aan want ons bedrijf én team groeien jaar na jaar. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Beloftes van Conversal

Meer dan 500 klanten gingen jou voor. Met succes. Dat is meteen ook onze belofte, namelijk dat wij tegemoet komen aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime expertise
Jarenlange ervaring

Wij starten aan je project vanaf een strategisch standpunt. Van daaruit starten we met het ontwerp en programmatie tot je online marketing.

Projecten op maat
Een website op maat

Elk project wordt steeds op maat ontworpen om te voldoen aan jouw noden en ideeën. Ben je op zoek naar een kwalitatieve website voor je restaurant, dan ben je bij Conversal een het juiste adres.

Scoren In Google
Scoor goed in Google

Elke website die we afleveren aan onze klanten voldoet aan een belangrijke SEO checklist. Zo kan je rekenen dat je online goed zal scoren. Conversal is al sinds 2016 officieel Google partner.

Service na verkoop
Service na verkoop

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor alle vragen over je lopende project of je website. Je kan ons zelfs bereiken via Whatsapp!

Een website voor je restaurant in WordPress

Als je op zoek bent naar een mooie website met goede resultaten én eentje dat gebruiksvriendelijk is, dan ben je op zoek naar een site met een kwalitatief CMS (Content Management System). Kies je voor zo een website van Conversal, dan ben je zeker dat je website snel laadt, vindbaar is op Google en dat je bezoekers een fijne online ervaring zullen hebben bij het bezoeken van je restaurant website. Bovendien biedt wordpress nog heel wat meer voordelen:

Gebruiksvriendelijk
Gebruiks- vriendelijk

Het belangrijkste aspect aan WordPress is het extreem gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen en te beheren. Dat is een groot pluspunt voor ontwikkelaars, klanten en beheerders.

Flexibel
Flexibel

Zonder boe of ba biedt WordPress op zich al zeer uitgebreide functionaliteiten voor je website. Als dat pakket niet volstaat, kan je uitbreiden met ‘plugins‘.

SEO virendelijk
SEO vriendelijk

WordPress websites zijn ijzersterk dankzij een zoekmachinevriendelijke structuur en interface. De slimme software helpt je dus al een heel eind op weg om goed te scoren in zoekmachines zoals Google.

Hoger scoren in Google? Deze factoren zijn belangrijk.Hoe jouw website hoger laten scoren in Google?

Je kan van een nieuwe website verwachten dat hij onmiddellijk voor een betere ranking in Google zal zorgen. Of, waarom niet, meteen op #1! De voorzichtigheid gebiedt hier even te nuanceren. Want het is helemaal niet makkelijk om meteen hoger in Google te staan.

Wanneer we een website ontwerpen en die technisch ontwikkelen, houden we altijd rekening met een aantal technische SEO-basisfactoren die instaan voor de zoekmachine optimalisatie of SEO optimalisatie van jouw website.

Belangrijke technische SEO factoren:

  • SSL certificaat
  • URL-structuur
  • Paginasnelheid
  • Mobielvriendelijk (responsive)

 

Enkele mooie websites uit ons portfolio

Elke website die bij Conversal online gaat, is er eentje om trots op te zijn. We bouwden websites voor kleine ondernemers en grotere bedrijven, ambitieuze start-ups en scale-ups, maar ook grote lokale organisaties. Kortom, bij Conversal ben je aan het juiste adres voor een WordPress webdesign op maat.

Ga zelf gerust een kijkje nemen naar onze projecten en onthoud één ding: alles is mogelijk.

Onze klanten getuigen

Het beste van al leer je Conversal kennen via onze klanten. We gingen bij hen langs en vroegen om een duidelijke mening.

Wat kost een restaurant website laten maken?

De prijs van een website zal doorgaans tussen de 500 en de 5.000 euro liggen maar dit kan nog oplopen. Het totale pakket is afhankelijk van een aantal belangrijke zaken zoals het design op maat, de webhosting en extra functionaliteiten zoals een webshop, API-koppelingen, social media integraties, video’s en blogs.

 

Grootte
Grootte

Voor de visuele identiteit van je site kan je kiezen tussen een bestaand sjabloon en een op maat gemaakt ontwerp. De keuze voor een sjabloon is financieel het voordeligst, op maat staat dan weer voor een unieke aanpak, betere code (SEO) en keuzevrijheid.

Gebruiksvriendelijk
Functionaliteiten

Externe koppelingen (API) en integraties bestaan in wel duizend vormen. Dat maakt het moeilijker om de kostprijs van een integratie te bepalen, zonder dat we over de specifieke brongegevens beschikken.

Content
Content

Je website moet gevuld worden met teksten en visuals. Bij voorkeur is die content geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Slimme (rich) content zorgt ervoor dat jouw website makkelijker en sneller gevonden wordt door je gewenste publiek.

Online marketing
Online marketing

Na het lanceren van je website begint het echte werk; gevonden worden. Verkeer naar je website kan je stimuleren met een doelgerichte online marketing campagne: van SEO optimalisaties tot online advertenties of mailcampagnes.

Een website laten maken in Oostende?

Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel op maat.

Offerte binnen de 48 uur!

Veel gestelde vragen als je een website wil laten maken

Heb je een vraag voor ons? Je bent niet de enige. We bundelden alle info netjes in onze FAQ. Zo kan je al het een en ander opsteken. Blijft je nog steeds op je honger zitten? Contacteer ons gerust!

Wij zijn actief in deze regio’s

Oost-Vlaanderen

Aalst – Aalter – Deinze – Denderleeuw – Dendermonde – Erpe-Mere – Gent – Geraardsbergen – Haaltert – Herzele – Lebbeke – Liedekerke – Lokeren – Merelbeke – Ninove – Oudenaarde – Ronse – Sint-Niklaas – Wetteren – Zottegem

Vlaams-Brabant

Affligem Asse – Halle – Leuven – Londerzeel – Merchtem – Ternat – Vilvoorde – Opwijk

West-Vlaanderen

Kortrijk – Waregem – Opwijk

Antwerpen

Mechelen

Relevante links

Betekenis website

Oostende

533