fbpx

Wat als ik geen tijd heb om mijn website zelf in te vullen?

Indien je reeds een website had, nemen wij standaard steeds de inhoud van statische pagina’s (bv Home, Over ons, Contact,..) over op de nieuwe website. Dit met uitzondering van producten, blog berichten, referenties en FAQ. Indien je wenst dat we dit ook overnemen, zal dit in regie gebeuren. Je kan ook steeds beroep doen op onze professionele copywriters om de teksten na te lezen en eventueel te herschrijven. Wij maken hiervoor steeds een inschatting van het nodige werk. Enkel wanneer je deze inschatting goedkeurt, starten we met het overnemen van deze inhoud.

Indien je nog geen website had, kan je steeds beroep doen op ons om teksten samen te stellen en deze in te geven in het systeem. Wij hebben enkele professionele copywriters ter beschikking die in overleg met jou teksten samenstellen voor elke pagina. Deze teksten zullen ook steeds geoptimaliseerd zijn voor SEO-doeleinden. Dit kan bijdragen tot een betere ranking in zoekmachines, waarvan Google de bekendste en de meest gebruikte is. Onze copywriter maakt steeds eerst een inschatting van het nodige werk. Enkel wanneer je deze inschatting goedkeurt, start hij/zij met het schrijven van de inhoud.

Als jouw website is opgebouwd met meerdere talen, kan je ook teksten laten vertalen door ons in zowel Nederlands, Frans als Engelse (in beide richtingen). Andere talen zijn onder voorbehoud. We hebben ook een fotograaf ter beschikking om professionele foto’s te nemen van jou, jouw bedrijf en/of producten.

533