Mobile Top Curve
Banner Shape

Webdesign voor immobiliën

Op zoek naar een nieuwe, gebruiksvriendelijke website voor jouw immo kantoor? Wij zijn specialist in het maken van professionele websites voor de vastgoedsector. Bovendien bouwen we die helemaal op maat, volledig volgens jouw vereisten. Vraag vrijblijvend advies aan!

  • Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Right Floating
Immo Website Van De Vondel

Combineer jouw vastgoedwebsite met de juiste software

Besteed je veel tijd aan organisatie en administratie? Heb je moeite om het overzicht te bewaren? Krijg je vaak opmerkingen over je website? Dan hebben wij dé oplossing voor handen.

Bij Conversal weten we precies hoe we een website voor de immo sector moeten bouwen. Door jouw immosite te combineren met de juiste inhoud, software en plug-ins zal je het vertrouwen van de klant winnen, blijft men langer op je site en zal je het aantal leads zien verhogen.

Bovendien laat de juiste keuze van CRM-software je toe om naast je vastgoed eveneens al je relaties op een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke wijze te beheren.

Vastgoedsoftware

 

Contacteer ons Down White
Idea Top Curve
Idea Bottom Curve

Beter scoren op de vastgoedmarkt én in Google?

Steeds vaker doen bedrijven uit de vastgoedsector beroep op ons om hun website modern, gebruiksvriendelijk en zoekmachine vriendelijk te maken. Bekijk alvast onze referenties en laat je inspireren door andere klanten.

Bekijk onze referenties
Fortissimmo

Fortissimmo: de perfecte match voor jouw immo website

Heel veel vastgoedkantoren gebruiken Fortissimmo om de panden op hun website te beheren. Dat is niet te verwonderen want deze software is erg compleet en laat je onder andere toe om jouw panden ook op andere websites zoals www.immoweb.be of immo.vlan.be te tonen.

Bovendien kan je met Fortissimmo een reeks documenten en brieven beheren en rechtstreeks aan de klant verzenden, op ieder moment, vanop welk toestel dan ook. En door de integratie van sociale media en een mailingapplicatie kan je potentiële klanten veel makkelijker bereiken.

De tool bevat ook een Content Management Systeem. Je kan er dus de inhoud en de layout van je site mee bepalen. Toch is die minder uitgewerkt en bijgevolg veel beperkter dan WordPress. En daarom raden wij aan om Fortissimmo als achterliggend beheersysteem te gebruiken en via een API (die wij voor je bouwen) te laten communiceren met een professionele WordPress website. Zo geniet je van het beste van de beide systemen.

Blockqout Section Background

Onze website is heel belangrijk voor ons: meer mensen zoeken alles op het internet en komen zo rechtstreeks op onze site. We zien de bezoekers ook jaarlijks stijgen, het is ook een uithangbord van ons bedrijf. De koppeling van onze site met Fortissimmo maakt het ons heel makkelijk aangezien we nu via 1 programma alles kunnen aanpassen op de verschillende sites tegelijk. Het is onze database van ons bedrijf. We zouden niet meer zonder kunnen.

- Thomas Van de Vondel - Van de Vondel vastgoed en advies

Thomas Van de Vondel - Van de Vondel vastgoed en advies
Immo Website B&V Invest

Whise: de beste keuze voor je vastgoedkantoor

Ook Whise is zo’n tool die speciaal voor de vastgoedsector werd ontwikkeld. Met deze software ga je je immokantoor een stukje meer digitaliseren. Je beheert er al je panden, wisselt die uit met andere sites en volgt alles online op.

Dankzij de integratie van marketing tools zet jij bepaalde panden in de kijker en communiceer je daarover met klanten. Whise heeft zelfs een heuse projectopvolging ingebouwd waardoor je voor jou en je medewerkers taken en deadlines kan maken en opvolgen.

Ook Whise kan worden gecombineerd met een WordPress website. Zo bouwen we voor jou een site die helemaal wordt gemaakt op maat van jouw wensen, noden en huisstijl en dankzij de integratie van Whise beheer jij je panden makkelijker dan ooit.

Blockqout Section Background

De website die Conversal voor ons bouwde is echt het uithangbord van onze firma. We hebben er al veel positieve commentaren over gehoord. Door de connectie van de site met de software van Whise kunnen we alles vanop één plaats beheren.

- Didier Bocqué - B&V Invest

Didier Bocqué - B&V Invest
Idea Top Curve
Idea Bottom Curve

Waarom is Conversal de ideale partner?

Ben je toe aan een nieuwe digitale vitrine voor je panden? Een unieke, gepersonaliseerde website ontwerpen is wat wij al jaren doen.

bespreek het project

Onze klanten uit de immo sector

Top Left Curve
Home Bottom Curve

Bespreek jouw project

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul vrijblijvend het formulier in en we nemen snel contact op.

  • Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.