fbpx

Online strategie in crisistijden

Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen. We merken, nu meer dan ooit, hoe belangrijk een efficiënte online strategie eigenlijk is. De huidige crisissituatie geeft duidelijk aan wie zich reeds in het digitale tijdperk heeft begeven en wie niet. Ontdek hoe jouw onderneming online scoort met de website scan. Vraag nu tijdelijk jouw GRATIS website scan aan.

Online strategie in crisistijden

Je online strategie is op dit moment een onmisbaar vangnet

In tijden van Corona is het als KMO crucialer dan ooit om je omzetcijfer zoveel als mogelijk te stabiliseren. Met gratis advies in de vorm van een analyse en strategisch gesprek willen we bij Conversal ons steentje bijdragen om bedrijven uit onze regio te helpen.

Opvallend: de piek vorig weekend in online verkoop en bestellingen bij onze klanten die hun aanbod via een webshop of bestelformulier aanbieden. Die piek kwam in de buurt van de cijfers die we zagen met Black Friday en rond Kerstmis.Eigenlijk is het heel logisch en vooral verstandig dat mensen nu liever online hun aankopen doen i.p.v. in de rij te gaan staan aan een kassa.

We merken, nu meer dan ooit, hoe belangrijk een efficiënte online strategie eigenlijk is. Het is nooit te laat om te starten.

Nu tijdelijk gratis: website scan

Waar we onze website scan met bijhorend advies in normale omstandigheden aanbieden voor €500, hebben we nu het initiatief genomen om dit gratis te doen.

In dit rapport vind je een aantal tips terug die je helpen om meer inzicht te verkrijgen in de mogelijkheden van je website om zo online zichtbaarheid te verhogen. Na ongeveer 2 minuten mag je ons bijhorend advies verwachten.

Gratis website scan

Gratis website scan

Vraag nu je gratis website scan aan!

Ontdek hoe wij jouw online visibiliteit kunnen boosten

Wil jij ook je online aanwezigheid optimaliseren om te voorkomen dat je je omzet ziet dalen tijdens de komende periode? Bij Conversal bieden we gepersonaliseerde online oplossingen voor ondernemers en KMO’s. Ben je op zoek naar een snelle oplossing of kies je voor zekerheid met een lange termijn digitale strategie.

6 dingen die je kunt doen om bereikbaar te blijven

  1. Breng je klanten op de hoogte over hoe jouw bedrijf omgaat met de maatregelen
  2. Informeer over de manieren waarop je bereikbaar blijft
  3. Tref regelingen voor het bezorgen en afhalen van goederen
  4. Zet alle capaciteit in op online shoppen
  5. Speel in op de behoeften die je klanten momenteel hebben
  6. Breidt je services uit of verleg de focus van je diensten om tegemoet te komen aan je klanten

Zet in op een goede online strategie

Ondernemers en handelaars die een sterke online aanwezigheid en een goede digitale strategie op punt hebben staan, ondervinden minder hinder van de maatregelen van de overheid. Een slimme online strategie in crisistijden is duidelijk geen overbodige luxe! Webshops blijven dag en nacht geopend, terwijl fysieke winkels noodgedwongen de deuren sluiten. Heb je nog geen sterke online aanwezigheid of een online strategie? Het is nooit te laat om te starten.

Waarom jouw digitale strategie optimaliseren?

  1. Een groot percentage van de Belgen gaat de deur niet uit. Ze zijn dus aangewezen op informatie die je online deelt.
  2. Diezelfde Belgen schakelen over online shoppen. Een webwinkel of online shopping systeem biedt de perfecte oplossing om de verkoop op peil te houden.
  3. Mensen brengen meer tijd door voor het scherm. Ze zijn thuis en zoeken een bezigheid. Kan je informeren of oplossingen aanbieden? Now is the time!

Bespreek jouw project

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul vrijblijvend het formulier in en we nemen snel contact op.

533