fbpx

Online betaling

Een veilige online betaling voor jouw webshop

Bij het bouwen van jouw webshop integreren we dan ook steeds de mogelijkheid tot online betaling in uw CMS. Ook wanneer je een webshopmodule verkiest boven een CMS voor e-commerce, is de online betaling een niet te vergeten onderdeel.

Heb je geen webshop, maar wel nood aan een online betaalsysteem (denk bijvoorbeeld aan inschrijvingen voor een eenmalig evenement)? Geen probleem! Ook dan kunnen we de mogelijkheid tot online betalingen eenvoudig integreren in jouw CMS.

Verschillende payment providers

Conversal stelt veiligheid voorop. Daarom werken we uitsluitend samen met externe payment providers die daar hetzelfde over denken.

Payment providers waarmee we al hebben samengewerkt:

  • Ogone – Ingenico
  • Multisafepay
  • SISOW
  • Icepay
  • Sofortbanking

Afhankelijk van de payment provider, kunnen de kosten verschillen. Soms gaat het om abonnementskosten, in andere gevallen betaal jij een kost per transactie.

We adviseren je graag welke payment provider de meest geschikte betaalmethode is in jouw situatie.

Opzetten van paymentkoppeling

Als er al een betaalmodule voorzien is in jouw CMS, dan kan het betaalsysteem snel gekoppeld worden. In de contentmanagementsystemen voor e-commerce is dit standaard het geval.

Is er nog geen betaalmodule voorhanden in uw CMS, dan maken we zelf een module op maat die jouw wesbshop koppelt aan de payment provider.

Bespreek jouw project

Op zoek naar een veilige betaalmethode voor jouw webshop? Sttuur ons een berichtje!

533