Solution Sellers

Solution Sellers wil de “missing link” worden tussen ambitieuze bedrijven binnen de IT, Telecom Engineering, Medical Devices en Outsourcing.

Er wordt uitermate veel belang gehecht aan de business groei van klanten én hoe de kandidaten er evolueren als sales talents. Beide partijen verwezenlijken een groei bij een perfecte match.
Tijdens de evaluatie van zo’n mogelijke match wordt er verder gekeken dan puur het cv. Motivatie en potentieel zijn bepalende factoren die bijdragen voor de mate waarin een kandidaat bijdraagt tot de verankering van een sales filosofie bij klanten.

 

De opdracht

Zaakvoerder David De Bisschop had binnen zijn bestaande onderneming Vendetium een luik Sales Jobmatching. Bij ontmoeting wou hij dit onderbrengen in een nieuw bedrijf, Solution Sellers genaamd. Hiervoor ontwikkelden wij in eerste instantie een tijdelijke pagina, zodat tijdens programmatie van de website er al bezoekers konden intekenen en hij reeds van start kon gaan onder zijn nieuwe naam.

Er was reeds een logo en basis huisstijl voorhanden waar wij op verder gebouwd hebben. We ontwikkelden een volledig nieuwe website op maat voor Solution Sellers, volledig in lijn met het kleurenpalet en volgens de bedrijfsfilosofie. De website werd ontwikkeld in WordPress en is volledig zelf aanpasbaar. Het toevoegen van nieuwe vacatures, sales talenten en blogs is via dit CMS zeer gebruiksvriendelijke en eenvoudig.

Op de website hebben we duidelijk het onderscheid gemaakt tussen Sales Talenten en Sales vacatures. Dit aangezien deze de twee hoofddoelgroepen zijn waarvoor Solution Sellers diensten aanbiedt. Over de gehele website zijn deze twee groepen doorgetrokken en duidelijk van elkaar te onderscheiden door middel van de kleuren.

 

Wat we deden