B&V Invest

B&V Invest is de specialist op vlak van vastgoed binnen Aalst en ver daarbuiten. Je kan bij hen terecht voor verkoop, verhuur en residentiële investeringen.

Bekijk de getuigenis

De opdracht

B&V Invest was gestart met een Joomla website in de beginjaren. In 2020 zijn ze verhuisd en hebben hun nieuw kantoor gevestigd in het hart van Aalst.

Met uitstraling van het nieuwe pand en de locatie kon de website niet achterblijven. Het was onze taak om ook de website in het nieuw te steken.

Wat we deden

Wij ontwikkelden een WordPress website die enerzijds het bedrijf voorstelt, maar uiteraard ook alle panden die te koop of te huur zijn weergeeft. Hiervoor hebben we een API-koppeling op maat gebouwd die connecteert met het systeem van Zabun.

Alles werd, zoals steeds, op maat ontworpen en geprogrammeerd, zodat B&V Invest geen gebruik moest maken van de standaardtemplates van het vastgoedsysteem.

Ook voor de bezoeker is deze website handig in gebruik door de interactieve weergave van de verhuurde/verkochte panden. Het kleurrijke design slaagt er meteen in jouw aandacht vast te houden.

Deze aantrekkelijke en functionele website zal je niet snel vergeten na een bezoek.

2de
website bij Conversal
972
Verhuurde panden
1205
Verkochte panden
2079
Lijnen code
De communicatie loopt heel goed. Als er iets is kunnen we er altijd op rekenen en dat is voor mij nog altijd het belangrijkste.
Rated 5 out of 5
Didier - B&V Invest