Left Floating Right Floating
Mobile Top Curve

Een (bedrijfs)video met focus op content strategie

Video is een belangrijk onderdeel van online marketing geworden. Filmpjes doen het vaak erg goed op websites want veel mensen houden er gewoon van. Ook op mobiele websites en social media zijn filmpjes razend populair. Werk maken van online video is dus een goed idee.

 • Online marketing Online marketing
 • Content Content

De mogelijkheden met een bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo biedt verschillende mogelijkheden: Denk maar aan:

 • Testimonials
 • Demonstraties
 • Reportages
 • Recensies
 • ‘How to’

Content marketing speelt een cruciale rol in de online marketing mix zoals wij die zien. Ook kunnen bewegende beelden heel wat relevante content overbrengen.

Kanalen voor online marketing

 • Websites zijn dan weer wél perfect geschikt om filmpjes te embedden. Je kan ze opnemen op de homepage, op pagina’s over jouw diensten en producten, op landingspagina’s, in blogberichten. Ze kunnen het aantal conversies sterk verhogen.
 • Social media bevatten heel wat video’s en dat is niet vreemd want ze realiseren een heel groot organisch bereik. In de meeste gevallen worden ze bekeken zonder geluid, dus tekst op het scherm is welkom.
 • E-mails lijken technisch gezien niet het beste kanaal om filmpjes te laten zien. Je kan natuurlijk wel doorverwijzen vanuit de mail.

Video en SEO

Hét videokanaal is natuurlijk YouTube en dat kanaal is verbonden aan Google. In de zoekmachine heeft YouTube een streepje voor met goede scores in de zoekresultaten in Google. Filmpjes zijn dan ook een prima middel om aan zoekmachineoptimalisatie te doen.

Idea Top Curve
Idea Bottom Curve

Conversal zorgt voor jouw bedrijfsvideo

Contacteer ons vrijblijvend en verneem wat we voor jou kunnen betekenen.

Contacteer ons

Bedrijfsvideo op jouw website: 6 aandachtspunten

Icons

Persoonlijk
communiceren

Breng mensen in beeld en als het even kan jezelf of andere personen die verbonden zijn aan jouw bedrijf of organisatie. Door jezelf te laten zien en horen maak je het verhaal een stuk persoonlijker. Je toont jezelf als het ware als het gezicht van jouw bedrijf of organisatie.

Icons

Youtube

De meest aangewezen techniek om een filmpje op je website te integreren is die op YouTube te zetten en op jouw website te embedden. Zo vermijd je lange laadtijden en werk je bovendien aan je SEO, want YouTube is het Google-videokanaal.

Icons

Kwaliteit

Een goede video is een investering die loont. Als je jouw bedrijf en jezelf in beeld brengt, doe het dan meteen goed. Het is uiteraard de bedoeling dat je potentiële klanten aantrekt en niet afschrikt.

Icons

Aantrekkelijke
thumbnail

Het stilstaand beeld op een website waarop bezoekers kunnen klikken om een video te bekijken noemen we een thumbnail. Kies daarvoor een beeld dat de aandacht trekt en als een teaser werkt.

Icons

Irritatie vermijden

Laat een video best niet automatische afspelen. Zeker als er geluid bij gepaard gaat, kan dat mensen best wel irriteren en zelfs doen schrikken. En dat wil je natuurlijk liever niet.

Icons

Video's
ondertitelen

Ondertiteling is in veel gevallen aangewezen. Daar zijn twee goede redenen voor. Vooreerst bekijken veel mensen filmpjes mobiel en/of op social media vaak zonder geluid. Daarnaast zijn ondertitels ook een factor die positief bijdraagt aan je SEO-prestaties.

Bekijk hier alvast een voorbeeld:

Online video bij Conversal

Je kan bij ons terecht voor sterke videoproducties over jouw bedrijf of organisatie. Hiervoor werken we samen met een vakkundige en ervaren videomaker die onze visie op webdesign helemaal deelt.

Samen met de videomaker kunnen wij zorgen voor:

 1. Bedrijfs- of productvideo
  Dit is een investering die geen fortuin hoeft te kosten, maar waarvan je wel lang genot hebt. Wij verwerken jouw noden en ideeën tot een boeiend verhaal. Daarbij kunnen we verschillende hedendaagse cameratechnieken integreren, zoals timelapses, sliders of luchtbeelden.
 2. Social video
  Filmpjes doen het enorm goed op social media. Wij zorgen voor een video die helemaal geoptimaliseerd is voor Facebook en ander social media: kort, krachtig, met aangepaste vorm en inhoud. Hiervoor kunnen we gebruikmaken van nieuwe en bestaande opnames, bedrijfsfoto’s, animaties en tekst.
 3. Pakket social video’s
  Een pakket van 10 of 20 video’s zodat jouw contentkalender aardig wordt gevuld. Een positieve invloed op jouw bereik ligt zo in het verschiet.
 4. Pakket bedrijfs- en social video’s
  Een combinatie van bedrijfs- en social video. Door beiden te combineren, bespaar je op het aantal draaidagen.
 5. Testimonial
  Een tevreden klant laten getuigen wérkt! Het is authentiek, wekt vertrouwen en komt minder gekunsteld over dan wanneer je zelf vertelt hoe goed je wel bent. Testimonials zijn dan ook een krachtig marketingmiddel dat potentiële klanten kan overtuigen.
Top Left Curve
Home Curve

Bespreek jouw project

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul vrijblijvend het formulier in en we nemen snel contact op.

 • Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.