fbpx

Bedrijfsfilm

Je zoekt een specialist in video marketing? Je wil een bedrijfsfilm laten maken? Dan ben je bij Conversal aan het juiste adres!

Video paket op maat

De kostprijs van video marketing is niet makkelijk vast te pinnen op bepaalde bedragen. Je kan het hele proces namelijk tot in detail uitwerken als maatwerk. Dit verschilt dus per onderneming, van script tot eindresultaat, van A tot Z. Contacteer onze video marketeer voor een voorstel op maat!

Bedrijfsfilm laten maken met drone

Waarom een bedrijfsfilm laten maken?

Een bedrijfsvideo is een belangrijk onderdeel van online marketing geworden. Filmpjes doen het vaak erg goed op websites want veel mensen houden er gewoon van. Ook op mobiele websites en social media zijn filmpjes razend populair. Werk maken van online video is dus een goed idee.

 • Testimonials: Laat klanten praten over jouw product of dienst in een video.
 • Demonstraties: Toon potentiële klanten wat jouw product of dienst kan.
 • Reportages: Geef een rondleiding door jouw bedrijf.
 • Recensies: Speel in op recensies die jouw onderneming krijgt.
 • ‘How to’: Toon volgers hoe ze aan de slag kunnen gaan met jouw product of dienst.

Hoe een bedrijfsfilm laten maken?

Bij het laten maken van een bedrijfsvideo worden er een aantal stappen doorlopen om de beste kwaliteit te garanderen.

Briefing bedrijfsfilm
Briefing
Ontwikkeling bedrijfsfilm
Ontwikkeling
Afwerking bedrijfsfilm
Afwerking
Lancering bedrijfsfilm
Lancering

1. Briefing: De start van een project – of de intake – bestaat uit een uitgebreide vragenlijst waarmee we jouw onderneming beter leren kennen. Hierna is er een startgesprek waar we al jouw wensen en noden bespreken. Hier vertel je ons over het doel van de video, het verhaal, op welke kanalen je de video wil lanceren, het budget,…

2. Ontwikkeling: Op basis van het startgesprek starten we met de ontwikkeling van de bedrijfsfilm. Hier zal je ook feedback krijgen van onze experts om de video zo doeltreffend mogelijk te maken.

3. Afweking: Na de ontwikkeling gaat de video marketeer de laatste afwerkingen doen om de bedrijfsfilm te perfectioneren.

4. Lancering: Als de bedrijfsvideo klaar is, dan wordt de video gelanceerd op vooraf bepaalde kanalen. Jouw bedrijf kan nu online schitteren met een nieuwe video!

Laat jouw bedrijf stralen met een video

Een bedrijfsfilm zegt zo veel meer dan foto’s. Tijd om te tonen hoe fier je bent op jouw onderneming met een knappe bedrijfsvideo.

Conversal als videomarketing bureau

Passie is wat ons bindt bij Conversal. Die passie slaat aan want we groeien jaar na jaar. Ook ons team groeit mee. Tegelijk blijven we garant staan voor een persoonlijke aanpak en een service op maat.

Bedrijfsfilm mogelijkheden bij Conversal

Je kan bij ons terecht voor sterke videoproducties over jouw bedrijf of organisatie. Hiervoor werken we samen met een vakkundige en ervaren videomaker die onze visie op webdesign helemaal deelt.

Bedrijfs- of productvideo
Bedrijfs- of productvideo

Dit is een investering die geen fortuin hoeft te kosten, maar waarvan je wel lang genot zal hebben. Wij verwerken jouw noden en ideeën tot een boeiend verhaal. Daarbij kunnen we verschillende hedendaagse cameratechnieken integreren, zoals timelapsessliders of luchtbeelden.

Social video
Social video

Filmpjes doen het enorm goed op social media. Wij zorgen voor een video die helemaal geoptimaliseerd is voor Facebook advertenties of Instagram video: kort, krachtig, met aangepaste vorm en inhoud. Hiervoor kunnen we gebruikmaken van nieuwe en bestaande opnames, fotoreportages, animaties en tekst.

Testimonial
Testimonial

Een tevreden klant laten getuigen wérkt! Het is authentiek, wekt vertrouwen en komt minder gekunsteld over dan wanneer je zelf vertelt hoe goed je wel bent. Testimonials zijn dan ook een krachtig marketingmiddel dat potentiële klanten kan overtuigen.

Bedrijfs- en social video
Pakket bedrijfs- en social video's

Een pakket van 10 of 20 video’s zodat jouw contentkalender aardig wordt gevuld. Een positieve invloed op jouw bereik ligt zo in het verschiet.

Voorbeelden van een bedrijfsfilm

Wij hebben reeds knappe testimonial-, vacature- en bedrijfsvideo’s ontwikkeld. Benieuwd naar onze andere video projecten? Neem zeker eens een kijkje bij video.

Hoeveel kost een bedrijfsfilm?

Het is best moeilijk om op deze vraag een direct antwoord te geven. De prijs voor een bedrijfsfilm wordt bepaald door een aantal factoren die op voorhand worden bepaald voordat er een reële prijs kan opgesteld worden. Wat we wel kunnen meegeven is dat de prijs grotendeels wordt beïnvloed door deze factoren:

Script van de video
Script

Het script wordt bepaald alvorens we de bedrijfsvideo ontwikkelen. Na de goedkeuring gaan we aan de slag.

Animaties van de video
Animaties

Animaties in een bedrijfsfilm zijn zeer belangrijk om de boodschap te verduidelijken en de aandacht van de kijker te houden.

Bewerken van de video
Bewerken van de video

Het bewerken van de video neemt doorgaans de meeste tijd in beslag bij het maken van een bedrijfsfilm.

Muziek in de video
Muziek

Een mooie video heeft een gepaste soundtrack nodig. Hiervoor moet je meestal auteursrechten betalen.

Vraag nu je gratis offerte aan!

Op zoek naar een betrouwbaar agency videomarketing bureau? Eén adres: Conversal!

Tips bij het maken van een bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm laten maken tips
 • Persoonlijk communiceren
  Breng mensen in beeld en als het even kan jezelf of andere personen die het gezicht kunnen worden van jouw onderneming.
 • Youtube
  De meest aangewezen techniek om een filmpje op je website te integreren is via Youtube.
 • Kwaliteit
  Een goede video is een investering die loont. Als je jouw bedrijf en jezelf kan voorstellen met professionele beelden, dan sta je een stapje voor.
 • Aantrekkelijke thumbnail
  Het stilstaand beeld op een website waarop bezoekers kunnen klikken om naar jouw video te gaan.
 • Irritatie vermijden
  Laat een video best niet automatisch afspelen. Zeker als er geluid bij is kan dit storend werken.

Veelgestelde vragen bij het laten maken van een bedrijfsfilm

Relevante links

Betekenis bedrijfsfilm

533