fbpx

SEO optimalisatie

Hoger scoren in de Google zoekresultaten? Dan is SEO optimalisatie erg belangrijk. Conversal is jouw partner in search engine optimization of SEO. Dankzij onze expertise zal ook jij gemakkelijker door Google worden gevonden, meer bezoekers en potentiële klanten bereiken en uiteindelijk ook meer en betere leads genereren.

Hoger scoren door SEO optimalisaties

Hoger scoren in Google dankzij SEO optimalisatie

Wie vandaag op zoek gaat naar informatie over een product of dienst gebruikt in de eerste plaats Google. Je geeft een zoekwoord – of combinatie van zoektermen – in en Google toont je de meest relevante websites. Hoe hoger in de zoekresultaten, hoe makkelijker klanten de weg naar jouw website vinden.

Om die ranking te bepalen gebruikt Google – en ook andere zoekmachines – een algoritme. Als gecertificeerd Google-partner hebben wij ons bij Conversal in dat algoritme verdiept en weten wij precies wat jouw website nodig heeft om hoog te scoren.

Daarom zijn we ook de ideale SEO partner die bedrijven online laat groeien. Benieuwd naar hoe ook jouw bedrijf kan groeien met de juiste zoekmachine marketing strategie? Onze Google specialisten vertellen je er graag alles over.

SEO pakket

Om hoog in de Google ranking te verschijnen moet jouw website sterk zijn op een aantal domeinen die verder gaan dan de informatie die op de website staat. Wie kiest voor SEO optimalisatie bij Conversal kan rekenen op ondersteuning voor als deze domeinen.

Technische SEO optimalisatie
TECHNISCHE SEO

Jouw website moet een duidelijke en eenvoudige structuur hebben waardoor Google meteen weet waarover het gaat. Conversal helpt je met de technische opbouw van de website waarmee je wil scoren, zowel op desktop als mobiel.

On page SEO optimalisatie
ON PAGE SEO

Ook je pagina zelf moet geoptimaliseerd zijn voor SEO. Zijn afbeeldingen voorzien van een goede beschrijving? En is ze niet te groot zodat de laadsnelheid van de pagina vertraagt? Leg je interne links naar andere relevante pagina’s zodat Google de content nog meer in context kan plaatsen?

Content
SEO COPYWRITING

Een website kan natuurlijk niet worden gevonden wanneer die onvoldoende inhoud bevat. Een SEO copywriter schrijft teksten die gebouwd worden rond relevante zoekwoorden. Zo komt je klant snel bij jouw informatie terecht.

URL structuur
LINKBUILDING

Hoe meer andere websites met relevante informatie naar jouw website verwijzen, hoe meer waarde Google aan jouw website geeft en hoe hoger je scoort. Onze online marketeers gaan voor jou op zoek naar de beste linkbuilding partners.

SEO optimalisatie WordPress

Eigenlijk begint alles bij een duidelijke website waarbij Google vlot leest waarover het gaat. Wij bouwen onze websites op het gebruiksvriendelijke WordPress platform. Dat heeft hoe dan ook al veel aandacht voor zoekmachines, maar onze SEO-specialisten gaan nog een stap verder.

Wij zorgen voor een goede structuur en logische opbouw van de website. Dat is niet alleen belangrijk voor Google, ook de klant zelf moet natuurlijk makkelijk zijn weg vinden op de site. Dat heet user experience of gebruikservaring, iets waar onze webdesigners al vanaf het eerste moment oog voor hebben.

Google SEO

De websites die we ontwerpen en ontwikkelen voldoen meteen aan een aantal technische SEO-eisen waar Google veel belang aan hecht in de ranking. Die technische SEO factoren zijn:

Gebruiksvriendelijk
SSL certificaat

Met het SSL certificaat weet Google dat het om een veilige website gaat. Dat geeft vertrouwen, niet alleen voor de zoekmachine, ook voor je klant. Wij kennen onze websites steeds een SSL certificaat toe, want een veilige, goed werkende website is vandaag meer dan een must.

URL structuur
URL-structuur

Door je belangrijkste zoekwoord mee op te nemen in de URL van je pagina maak je het voor Google nog makkelijker om te weten waar jouw website over gaat. Wij werken met een duidelijke structuur zodat jouw website logisch is opgebouwd.

Grootte
Paginasnelheid

Een pagina met veel of zware afbeeldingen neemt meer tijd om te laden. Gaat het te traag, dan hebben bezoekers de neiging om de pagina te verlaten. Het lijkt ook wel of jouw site niet laadt. Google houdt niet van trage pagina’s. Daarom zal het websites die langzaam laden, lager rangschikken. Bij Conversal weten we hoe we pagina’s moeten maken met ultrasnelle laadtijden.

Mobielvriendelijk (responsive)
Mobielvriendelijk (responsive)

Vandaag gebeurt meer dan de helft van de Google zoekopdrachten via een mobiel apparaat zoals een tablet of (in hoofdzaak) een smartphone. Daarom is het belangrijk dat jouw site en goed uitziet op een mobiele telefoon. Conversal maakt van elke website ook een mobiele versie. Die versie scoort hoger bij mobiele zoekopdrachten.

Beloftes van Conversal

Meer dan 600 klanten gingen jou voor op weg naar succes. Daar heb je meteen onze belofte: wij komen koste wat kost tegemoet aan jouw noden. Dat doen we met de juiste strategie, planning, uitwerking en opvolging.

Ruime WordPress expertise
Ruime expertise

Wij voeren jouw project uit van strategie, ontwerp tot programmatie en online marketing.

Maatwerk website
Maatwerk

Onze projectontwerpen zijn steeds volledig op maat. Een kwalitatieve website laten maken? Bij Conversal ben je aan het juiste adres.

Scoren In Google
Scoren in Google

Alle Conversal-websites voldoen aan de SEO-vereisten om online goed te presteren. Sinds 2016 is Conversal officieel Google Partner.

Service na oplevering
Service na oplevering

Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar tussen 8u30 en 17u00 voor verdere vragen over jouw project en/of website. Ook via WhatsApp!

Onze klanten getuigen

Zoals de Britten zeggen: “The proof of the pudding is in the eating”. We laten het woord dan ook graag over aan onze klanten. Hun reacties vertellen immers duidelijk waar het op staat. Wil je alles weten over de meer dan 600 online projecten die door Conversal werden begeleid? Bekijk alvast een greep uit onze referenties en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en advies op maat.

Zoekmachine marketing bureau

Conversal is een SEO bureau voor je volledige zoekmachine optimalisatie. SEO is vooral gericht op organische zoekresultaten. Met andere woorden: we zorgen ervoor dat Google jouw website als meest relevant ziet wanneer iemand zoekt naar antwoord op zijn of haar vraag in jouw domein.

Wil je jezelf nog meer in the picture zetten, dan helpen we je ook graag met zoekmachine advertenties of SEA. Het voordeel is dat je dan meteen bovenaan de zoekresultaten verschijnt wanneer iemand een keyword ingeeft waarvoor jij wil adverteren. Het nadeel is echter dat SEA betalend is en dat je, eens je de campagne stopt, uit de gesponsorde resultaten verdwijnt.

Wie online wil scoren doet er goed aan voor een combinatie van SEO en SEA te kiezen. We vertellen je graag meer over de beste opties voor jouw website. Neem zeker eens contact met ons op!

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Om alles uit SEO te halen is het een goed idee om je zoekmachine optimalisatie uit te besteden aan een professioneel bureau. Bij Conversal hebben we alle tools in handen om jou online te laten scoren. We verzorgen niet alleen de technisch kant van jouw site, we hebben ook veel aandacht voor de inhoud.

Onze content marketing specialisten zorgen ervoor dat er op jouw website inhoud komt die door Google gevonden wordt en die klanten aanzet om voor jouw bedrijf te kiezen. We verzorgen niet alleen de teksten op de website zelf, we schrijven ook relevante blogs die een meerwaarde hebben voor je bestaande klanten, en die je beter vindbaar maken voor potentiële klanten.

Wil je meer weten over zoekmachine optimalisatie en hoe Conversal jou aan meer online zichtbaarheid helpt? Maak dan alvast een afspraak met een van onze specialisten in online marketing en kom snel te weten hoe jouw merk online kan groeien.

Bespreek jouw project

Op zoek naar een professioneel marketing agency? Contacteer ons vrijblijvend.

Veel gestelde vragen over SEO optimalisatie

Relevante links

Betekenis SEO optimalisatie

533