Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Als Google Partner laten we uw organisatie online scoren. Onze experts zijn continu bezig om uw website te optimaliseren en te promoten via een professionele webmarketing campagne.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

De meeste sites hebben minstens de helft van hun bezoekers te danken aan een zoekmachine. Dit wordt ook wel “organisch verkeer” genoemd.

Dankzij SEO of zoekmachineoptimalisatie laten we uw onderneming hoog scoren op relevante termen die voldoende kwalitatief zoekvolume hebben in de zoekmachines.

Dit is uiteraard dé manier om potentiële klanten te bereiken. Wanneer zij een bepaalde nood hebben, zoeken ze online naar een oplossing. Zo kan uw onderneming gevonden worden!

SEO is door de jaren heen erg complex geworden. Google heeft de laatste jaren grote veranderingen aan haar algoritme doorgevoerd (Pigeon - Penguin - Panda en Hummingbird zijn de codenamen van grote recente updates). Hierdoor moet een SEO-strategie continu bijgestuurd worden, wil men hoge posities behouden.

Wat moet ik doen om op #1 positie te komen?

Dit is traditioneel de meest gestelde vraag die we krijgen. Vandaag antwoorden we hierop dat Google de meest relevante website voor een zoekopdracht bovenaan zal plaatsen.

Het allerbelangrijkste is dus een interessante website te hebben die gericht is op uw doelgroep én vooral niet kunstmatig is opgezet, om te kunnen scoren op bepaalde keywords.

Volgende zaken zijn dus van essentieel belang:

 • Uw website zit zowel technisch als qua usability en conversie-vriendelijkheid goed
 • U heeft een goede websitestructuur, waarin de bezoeker zijn weg vindt
 • U brengt interessante informatie en biedt een antwoord op de vragen die uw bezoeker zich stelt

Uiteraard zijn er nog bepaalde optimalisaties die u beter kunnen doen scoren, en kunnen bepaalde gebreken uw positie volledig doen kelderen. Maar zonder een interessante, relevante website op te zetten maakt u weinig kans om organisch nog te scoren.

Hoe we het verschil blijven maken qua SEO?

Jaarlijks volgen we meerdere opleidingen en seminaries in binnen- en buitenland. De laatste jaren waren we zo vaste klanten op o.a. BrightonSEO en The Web Summit in Lissabon.

Bovendien volgen we dagelijks de actualiteit hieromtrent op en hebben we tal van connecties die we op sociale netwerken volgen. Dit zorgt er voor dat we tijdig kunnen anticiperen op algoritmewijzigingen die er in de toekomst zitten aan te komen.

contacteer ons

Bespreek met ons uw project en ontvang een
vrijblijvend voorstel

Graag een analyse van uw huidige website? Of heeft u plannen voor een project en
wenst u deze te bespreken? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!

 • 053 222 333
 1. Voornaam*
 2. Familienaam
 3. E-Mail*
 4. Telefoon*
 5. Bedrijf
 6. Bericht*
 7. Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Laatste tweets van @Conversal