Social media marketing

Als Google Partner laten we uw organisatie online scoren. Onze experts zijn continu bezig om uw website te optimaliseren en te promoten via een professionele webmarketing campagne.

Social media marketing

“Social media is about the people. Not about your business. Provide for the people and the people will provide you.”

– Matt Goulart

Sociale media zijn een manier om bestaande klanten te binden en nieuwe klanten uw bedrijf te laten ontdekken. Dat kan door relevante content te delen, maar net zo goed aan de hand van gerichte advertenties.

Een gestructureerd plan met een duidelijke strategie en doelstellingen is daarbij cruciaal. Want net als bij elk aspect van online marketing geldt: wees relevant. Wees niet louter “aanwezig”, maar geef uw potentiële doelgroep een boodschap die blijft hangen.

Gebruik deze kanalen dus niet louter als monoloog om uw eigen loftrompet te blazen. Zorg dat er voldoende interactie is tussen u en uw volgers!

Ontdek de talloze mogelijkheden

Naast het opzetten en beheren van uw social media pagina's kunnen we ook hier advertentiecampagnes op deze kanalen opzetten. Het grote voordeel van deze campagnes is dat u uw advertenties kan tonen aan een specifieke doelgroep:

 • U kan segmenteren op leeftijd, locatie, interesses
 • U kan adverteren op een specifieke locatie: zo kan u bv. adverteren op een bepaalde locatie tijdens een bepaalde tijdspanne (bv. tijdens een evenement in Flanders Expo)
 • U kan lookalike audiences opzetten: hiermee adverteert u naar een gelijkaardige groep mensen als uw klantenbestand

Door middel van een tracking pixel op uw website kunnen we bovendien alle conversies meten die afkomstig zijn van uw social advertenties. Want zoals in elk aspect van een webmarketingcampagne is meten tevens weten.

Nieuws over #social media

We beheren graag uw Facebook-, Twitter- of Instagramcampagne!

We hebben tal van ervaring met advertenties op social media en helpen u graag verder om een professionele campagne op te zetten. Zo haalt u het maximum uit uw campagne met een minimum aan budget!

contacteer ons

Bespreek met ons uw project en ontvang een
vrijblijvend voorstel

Graag een analyse van uw huidige website? Of heeft u plannen voor een project en
wenst u deze te bespreken? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!

 • 053 222 333
 1. Voornaam*
 2. Familienaam
 3. E-Mail*
 4. Telefoon*
 5. Bedrijf
 6. Bericht*
 7. Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Laatste tweets van @Conversal