Marketingplan

Als Google Partner laten we uw organisatie online scoren. Onze experts zijn continu bezig om uw website te optimaliseren en te promoten via een professionele webmarketing campagne.

Marketingplan

Conversal is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille. Hierdoor krijg jij als gevestigde onderneming of zelfstandige in Vlaanderen een subsidie van 30 of 40% op de kostprijs van het marketingplan (naargelang de grootte van jouw bedrijf). Daarnaast kan jouw onderneming de kosten van de opleiding nog in de boekhouding inbrengen.”

Lees hier of je in aanmerking komt

 

Marketingaudit en strategieplanning

In deze fase kunnen we uw bedrijf analyseren op onderdelen die van invloed kunnen zijn op het behalen van online succes. Dat kan ons belangrijke inzichten verschaffen in de huidige situatie en het toekomstpotentieel van uw onderneming. De aanmaak van dit strategisch plan is in sommige situaties noodzakelijk om een correcte inschatting te kunnen maken en de kwaliteit van het project te waarborgen.

Exacte onderdelen

INTAKE: Via een verkennend gesprek en een vragenlijst leggen we een grondige basis van waarop we kunnen verderwerken.

AUDIT: We voeren een audit uit van de  onderneming om meer inzicht te krijgen in de verschillende online parameters.  De volgende zaken komen hierbij aan bod:

 • Merkidentiteit: Vertrekkend vanuit de sterktes en zwaktes binnen uw organisatie komen we tot een positionering van uw bedrijf in de sector.
 • Website: Het doel van Google is om bij een  zoekopdracht de meest waardevolle websites bovenaan  te tonen. Wij gaan voor u na hoe uw website scoort op verschillende  onderdelen zoals snelheid, responsiveness, SEO-vriendelijkheid, ... .
 • Keywords: In het zoekwoorden onderzoek bepalen we welke keywords relevant zijn voor uw zaak. We analyseren het  zoekvolume en bekijken de haalbaarheid.
 • Informatie architectuur: Op basis van de  bestaande website analyseren we de structuur waarna we die opnieuw zullen uittekenen met toevoeging van extra pagina's.
 • Kanalen: We gaan na of u reeds gebruik maakt van marketing kanalen die aansluiten bij uw doelgroep.
 • Concurrentie: We gaan voor u na wie uw  belangrijkste concurrenten zijn en verzamelen informatie  over de online zichtbaarheid.
 • Doelgroep; We bakenen uw doelgroep goed af om uw marketingstrategie op af te stemmen.

STRATEGIE: We leggen een strategie vast die we  zullen hanteren doorheen de marketingcampagne.

 • Doelstellingen: We stellen SMART marketing- of  verkoopdoelstellingen op en benadrukken welke rol het digitale luik van de  campagnes daarbij kan spelen.
 • Kanalen: We kiezen voor een specifieke  aanpak door kanalen en strategieën te adviseren die zijn afgestemd op uw  doelgroep.
 • Content: We stellen een selectie van content voor die u kan inzetten voor doelgerichte campagnes.

 

Bespreek met ons uw project en ontvang een
vrijblijvend voorstel

Graag een analyse van uw huidige website? Of heeft u plannen voor een project en
wenst u deze te bespreken? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!

 1. Voornaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 2. Familienaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 3. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 4. Telefoon*
 5. Bedrijf
  Ongeldige invoer
 6. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 7. Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Laatste tweets van @Conversal