Keyword-onderzoek

Als Google Partner laten we uw organisatie online scoren. Onze experts zijn continu bezig om uw website te optimaliseren en te promoten via een professionele webmarketing campagne.

Keyword-onderzoek

Copywriter Eugene Schwartz zei het in de jaren ’60 al: wie succesvol wil zijn, moet de taal van zijn doelgroep spreken. De analyse van zoekwoorden is dan ook de eerste stap bij een geslaagde webmarketingstrategie.

Zo leren we niet alleen meer over de woorden die we moeten gebruiken om die doelgroep te bereiken, maar ontdekken we ook hoe potentiële klanten in elkaar zitten. Kennis van onschatbare waarde, die alleen maar kan helpen bij het uitbouwen van uw zaak. 

There is your audience. There is the language. There are the words that they use. Eugene SCHWARTZ, Copywriter

Hoe gaan we te werk?

Initieel bespreken we uiteraard uw organisatie, de doelgroep die u voor ogen heeft en de zoekwoorden die uw doelgroep volgens u gebruikt.

Via keyword-onderzoek ontdekken we vervolgens welke zoektermen uw (potentiële) klanten effectief gebruiken om te zoeken naar uw producten of diensten. Daarnaast kijken we ook naar varianten en synoniemen. Zo krijgen we een correct beeld van het zoekgedrag van uw doelgroep en weten we welke zoekwoorden het populairst zijn.

 

 

contacteer ons

Bespreek met ons uw project en ontvang een
vrijblijvend voorstel

Graag een analyse van uw huidige website? Of heeft u plannen voor een project en
wenst u deze te bespreken? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!

  • 053 222 333
  1. Voornaam*
  2. Familienaam
  3. E-Mail*
  4. Telefoon*
  5. Bedrijf
  6. Bericht*
  7. Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Laatste tweets van @Conversal