Online betaling

Zonder de mogelijkheid tot online betalingen kan uw webshop niet functioneren. Conversal doet al het nodige!

Online betaling

Zonder veilig online betaalsysteem kan uw webshop natuurlijk niet functioneren.

Bij het bouwen van uw webshop integreren we dan ook steeds de mogelijkheid tot online betaling in uw CMS. Ook wanneer u een webshopmodule verkiest boven een CMS voor e-commerce, is de online betaling een niet te vergeten onderdeel.

Heeft u geen webshop, maar wel nood aan een online betaalsysteem (denk bijvoorbeeld aan inschrijvingen voor een eenmalig evenement)? Geen probleem! Ook dan kunnen we de mogelijkheid tot online betalingen eenvoudig integreren in uw CMS.

Verschillende payment providers

Conversal stelt veiligheid voorop. Daarom werken we uitsluitend samen met externe payment providers die daar hetzelfde over denken.

Payment providers waarmeee we al hebben samengewerkt:

  • Ogone - Ingenico
  • Multisafepay
  • SISOW
  • Icepay
  • Sofortbanking

Afhankelijk van de payment provider, kunnen de kosten verschillen. Soms gaat het om abonnementskosten, in andere gevallen betaalt u een kost per transactie.

We adviseren u graag welke payment provider het meest geschikt is voor uw situatie.

Opzet paymentkoppeling

Als er al een betaalmodule voorzien is in uw CMS, kan het betaalsysteem snel gekoppeld worden. In de contentmanagementsystemen voor e-commerce is dit standaard het geval.

Is er nog geen betaalmodule voorhanden in uw CMS? Dan maken we zelf een module op maat, die uw wesbshop koppelt aan de payment provider. 

Vraag vrijblijvend advies voor uw project!

Meer weten over online betalingen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! We staan u graag vrijblijvend bij met professioneel én persoonlijk advies. 

Contacteer ons Onze klanten

Laatste tweets van @Conversal