Left Floating Right Floating
Mobile Top Curve

Tools die jouw online processen automatiseren

Verschillende systemen met elkaar laten communiceren om online processen te automatiseren en je website een stuk interactiever maken. Dat is wat vele tools voor jouw onderneming kunnen doen. En dat is niet alleen handig voor jezelf, ook je klanten varen er wel bij want vanop jouw site of jouw applicatie kunnen ze nu een heleboel handelingen verrichten zonder van de ene plek naar de andere te worden gestuurd.

Hoe deze tools je business efficiënter maken

Met de integratie van de juiste tools kunnen we via API ontwikkeling verschillende systemen met elkaar laten communiceren en zelfs aan elkaar koppelen. Op die manier kunnen we verschillende delen of jouw volledige proces automatiseren. Dat heeft een aantal belangrijke voordelen voor jou:

 • je wint aanzienlijk wat tijd want koppelingen gebeuren automatisch omdat wij de juiste API’s voor jou ontwikkelen
 • je bespaart op handmatige, tijdrovende handelingen want die doen je business niet doen groeien maar kosten je wel dure werkuren
 • je beschikt snel over de nodige informatie om jouw processen uit te voeren, denk bijvoorbeeld aan voorraadbeheer, nieuwe bestellingen of boekhoudkundige verwerkingen
 • jouw site, dashboards en interne software kunnen interactiever en visueel sterker worden

 

Tools Icon Background

Proposify

Maak professionele offertes en projectvoorstellen op maat en stuur ze rechtstreeks vanuit de cloud.

Tools Icon Background

Teamleader

Ontvang leads en volg je hele verkoop proces met dit overzichtelijke customer relations management systeem.

Tools Icon Background

Exact

Automatiseer je online boekhoudprocessen en andere financiële handelingen zonder je klantrelaties uit het oog te verliezen.

Tools Icon Background

Pipedrive

Vereenvoudig en automatiseer je verkoop processen vanuit de cloud. Volg je leads van A tot Z.

Tools Icon Background

WeFact

Online offertes maken en factureren was nooit zo gemakkelijk als met deze cloudbased CRM software.

Tools Icon Background

Money Bird

Hou zelf je hele boekhouding online bij. Van leads tot offertes tot facturatie, alles wordt meteen overzichtelijk en altijd toegankelijk verwerkt.

Reken op Conversal voor de implementatie van jouw favoriete software

Voor de verschillende platformen waarop websites worden gebouwd bestaan er duizenden en duizenden tools. Wij werken voor onze webapplicaties standaard met WordPress en Laravel. Onze ontwikkelaars kennen deze systemen door en door. Omdat beiden open source systemen zijn kunnen mensen overal ter wereld meebouwen aan het verbeteren en het uitbreiden van de software.

Maar we adviseren je graag om in je onderneming de juiste tools op de juiste plek in te zetten. Zo kunnen we jouw salesproces efficiënter maken of het opstellen van een offerte zoveel makkelijker maken, inclusief digitale handtekening.

Moet de gebruikte software met je website, webshop of webapplicatie communiceren? Ook dat kunnen we volledig op maat bouwen, of een bestaande plugin gebruiken (=kostenbesparend).

 • Wij geven strategisch advies aan bedrijven en organisaties over de tools die voor hun business meerwaarde hebben.
 • Daarnaast verzorgen wij de opzet en de configuratie van die toepassingen.
 • Achteraf kan je bij ons natuurlijk ook terecht voor ondersteuning bij de gebruikte tools.
 • Indien één van deze stukjes software een koppeling op maat vereist, dan helpen onze backend developers je graag verder!

 

Idea Top Curve
Idea Bottom Curve

Jouw onderneming ook efficiënter maken?

Neem snel en vrijblijvend contact op met ons.

Contacteer ons

Enkele voorbeelden van wat we kunnen betekenen?

Hoe kunnen we het gebruik van tools beter illustreren dan met voorbeelden? Wil je hier meer over weten? Neem dan meteen contact met ons op.

We kunnen je natuurlijk geen volledig overzicht geven van alle mogelijkheden. Dat is veel te uitgebreid. Maar we willen je wel graag enkele concrete projecten tonen waar we door het gebruik van applicaties in de website de communicatie tussen verschillende systemen hebben geïntegreerd.

 • We kunnen WooCommerce software van jouw webshop direct koppelen aan het cloud boekhoudprogramma Exact Online
 • Een nieuwe lead op je website? We voegen deze meteen toe aan Pipedrive en maken een draft offerte in Proposify
 • Een offerte aanvaard? Dan maken we automatisch een nieuw project aan in je projectmanagement systeem met enkele “default” taken voor je medewerkers voor de onboarding van de klant.

Je ziet, de juiste tools maken van jouw website een interactieve ruimte, voor de klant maar zeker ook voor jou. Wij ontwikkelen de juiste API om de functies voor jouw business met elkaar te verbinden. Meer weten over de mogelijkheden voor jouw project? Neem vandaag nog contact met ons op!

Uiteraard bestaat de kans dat de bestaande software geen oplossing biedt. In dat geval kunnen we een applicatie bouwen, volledig op maat van je onderneming. Dit doen we steeds via het Laravel framework.

Top Left Curve
Home Curve

Bespreek jouw project

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul vrijblijvend het formulier in en we nemen snel contact op.

 • Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.