Advies krijgen over jouw online project

Je krijgt nooit een tweede kans op een eerste indruk, ook in de digitale wereld. Besteed dus voldoende aandacht aan het analyseren van de verschillende parameters die jouw online succes bepalen. Reken op ons professionele advies om je project op de digitale kaart te zetten!

Wij zijn Google Partner en WordPress-specialist en met meer dan 500 gerealiseerde websites kunnen we de meest uiteenlopende referenties voorleggen.

Tot 40% korting met de KMO-Portefeuille!

Wij zijn een door de Vlaamse Overheid erkende dienstverlener voor de KMO-Portefeuille.

Omdat dit advies daarvoor in aanmerking komt kan je een gedeelte van het adviesrapport door de overheid laten financieren.

Ons advies voor jouw digitaal project

In deze fase kunnen we jouw project analyseren op onderdelen die van invloed kunnen zijn op het behalen van online succes want dat kan ons belangrijke inzichten verschaffen in de huidige situatie en in het potentieel van je onderneming.

De aanmaak van dit strategisch plan is in veel situaties noodzakelijk om een juiste inschatting te kunnen maken en de kwaliteit van het project te waarborgen. Het is een strategische oefening die een basis vormt voor een doordacht, efficiënt en budget vriendelijk project. Bovendien heb je volledige keuzevrijheid over de effectieve uitvoering van het project. Er zijn geen verdere verplichtingen aan verbonden en (een deel van) het project kan gerust door een derde partij uitgevoerd worden.

Volledig transparant met vrijblijvende mogelijkheid tot uitvoering

Kies je ervoor om de implementatie door ons te laten coördineren dan kunnen wij ons – dankzij het adviesrapport – makkelijker inwerken in het project en je bedrijf. Kennis van jouw onderneming in al zijn facetten is namelijk onontbeerlijk om een goede samenwerking op te starten.

Op zoek naar betrouwbaar advies voor jouw project?

Neem snel en vrijblijvend contact op met ons.

Contacteer ons

Is een adviesplan ook belangrijk voor mijn onderneming?

In elk geval want grote bedrijven, kmo’s, zelfstandigen, overheden en maatschappelijke organisaties hebben allemaal  baat bij een grondige analyse en een strategisch plan van aanpak. Steeds vaker voeren we optimalisaties uit zonder te onderzoeken of ze de verwachtingen wel kunnen inlossen en met een strategisch plan ga je gestructureerd te werk. Zo baseren we ons op inzichten uit analyses om een professionele uitvoering te adviseren die past bij het DNA van jouw bedrijf.

Enkele voordelen op een rij:

  1. Je ontvangt een uitgeschreven analyse van jouw project waarbij we bestaande parameters analyseren en belangrijke inzichten geven.
  2. Eén of meerdere experten maken hiervoor voldoende tijd vrij.
  3. Op basis van de verworven informatie geven we advies dat wordt gebundeld in een leesbaar document.
  4. Eventuele risico’s worden op voorhand in kaart gebracht.
  5. Je hebt zekerheid over een exacte prijsopgave zonder onzekere factoren die vaak de prijs opdrijven.
  6. Via een opvolgingsmeeting bespreken we de resultaten en verduidelijken waar nodig

Bespreek jouw project

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul vrijblijvend het formulier in en we nemen snel contact op.

  • Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.