Referenties

Al meer dan 400 tevreden klanten gingen u voor! Bekijk onze talloze referenties en ontdek wat we zoal voor u kunnen doen.

Contacteer Ons Alle Referenties

Atic is de Koninklijke verenging van de verwarmings-, ventilatie- en klimaatbeheersingstechniek. Deze vzw verenigt alle professionals op gebied van verwarming en klimaatregeling in zowel Vlaanderen, Brussel als Wallonië.

Afbeelding

We merkten bij Conversal meteen op dat er een onderbouwde visie zat achter wat men zei. Men hecht veel belang aan de gebruiksvriendelijkheid van de website, de ranking bij google, de snelheid van de site, de bruikbaarheid op smartphone, ... Ook na de oplevering van de site bleef de support goed en hoef je niet voor een factuur te wijzigen na elke vraag of wijziging!

Veronique Mathys
Atic vzw

Over dit project

Conversal bouwde een volledig nieuw platform gericht op het feit dat alle evenementen, cursussen, leden en nieuwsberichten op een gebruiksvriendelijke manier geraadpleegd kunnen worden, maar ook makkelijk beheerd kunnen worden door de beheerder van de website.

Leden van Atic kunnen bovendien hun vacature doorsturen, hun eigen profiel wijzigen en zich inschrijven voor opleidingen. Eens ingeschreven voor evenementen krijgen ze ook toegang tot een downloadgedeelte met de desbetreffende cursussen.

Verleende diensten

  • Webdesign
  • Webdevelopment
  • Loginsysteem
  • Evenementensysteem
  • Maatwerk
Screenshots

Bespreek met ons uw project en ontvang een
vrijblijvend voorstel

Graag een analyse van uw huidige website? Of heeft u plannen voor een project en
wenst u deze te bespreken? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!

  • 053 222 333

Laatste tweets van @Conversal