Right Floating
Mobile Top Curve

Genieten bij een goed glas en een lekker bord, op een hedendaagse manier gebracht

Al 30 jaar is Café de Paris een stijlvol begrip op de Grote Markt van Aalst. Je kan er terecht om culinair te genieten en gezellig samen te zijn.

Daar hoort natuurlijk een heerlijk glas wijn en een lekkere maaltijd bij.

Café de Paris is een culinair begrip in Aalst. Voor hun professionele website kwamen ze naar ons.

Verleende diensten

  • WebdesignWebdesign
  • WebdevelopmentWebdevelopment

Projectbeschrijving

Café De Paris op de Grote Markt van Aalst wou uitpakken met een fris nieuw design. De verouderde website was dringend aan een update toe. Die hebben wij succesvol voor hen doorgevoerd.

Ons voorstel

De website is eigenlijk één pagina waarop de bezoeker alle essentiële informatie terug kan vinden. De verschillende hoofdstukken werden opgenomen in de hoofdnavigatie en met een scroll down kan je makkelijk naar de juiste sectie op de pagina navigeren.

De mogelijkheid om te reserveren kan op de website van een restaurant zeker niet ontbreken. Wij integreerde die optie dan ook onderaan de website. Met een heel opvallende Call To Action wordt de bezoeker onmiddellijk naar de juiste plaats op de site geleid. Zo is het de klant eenvoudig een tafeltje te reserveren voor een gezellige avond.

Steeds vaker gaan potentiële klanten op zoek naar reviews over restaurants vooraleer ze een tafel boeken. Café de Paris mag fier zijn op de berichten die klanten over hen posten. Daarom hebben we de reviews prominent in beeld gebracht op de website.

Referenties Topbar
FitnessKing Dendermonde
Top Left Curve
Home Page Curve

Bespreek jouw project

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul vrijblijvend het formulier in en we nemen snel contact op.

  • Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.