Quadre-S

Quadre-S helpt klanten groeien op een rendabele en duurzame manier. Passie voor verkoop, leiderschap en klanten is de belangrijkste drijfveer om met hun dienstverlening de verwachtingen van hun klanten te overtreffen. Permanente studie en nauw contact met een netwerk van gespecialiseerde bedrijven in aanverwante domeinen laten hen toe om blijvend te innoveren op het vlak van verkoop, klantgerichtheid, management, leiderschap,… .

De opdracht

Op moment van ontmoeten was de website sterk verouderd en voldeed niet meer aan huidige normen van een professionele website.

Deze website was oorspronkelijk in Joomla opgezet, aangezien dit een verouderd systeem is hebben we deze overgezet in WordPress. Door de expertise en efficiëntie van Conversal was deze site heel snel en vlot opnieuw geprogrammeerd in WordPress. Ook het design van de website werd onderhanden genomen in samenspraak met de klant. Hierdoor wordt de visie van Quadre-S mooi in de website ingegoten. De website biedt onder meer plaats voor meerdere dienstenpagina’s, een nieuwspagina en een unieke ‘In de pers’-pagina.

De website kan op een zeer gebruiksvriendelijke manier aangepast worden.

Wat we deden