MiVaTech

MiVaTech is een bedrijf uit Asse dat zich bezighoudt met beveiliging, integratie van verschillende systemen. Als erkende beveiligingsonderneming installeert MiVaTech alarmsystemen bij zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast installeren zij hoogtechnologische bewakingscamera’s die haarscherpe beelden opleveren, zowel overdag als ‘s nachts. Door middel van domotica en imotica systemen zorgt MiVaTech voor de automatisering van woningen en bedrijven. De grootste doelgroep bestaat uit particulieren. Dit gebeurt hoofdzakelijk in de regio van Asse en een straal van 20-30 kilometer.

De opdracht

Op moment van ontmoeten had MiVaTech een verouderde website die niet helemaal meer voldeed aan de hedendaagse technische en grafische vereisten. We ontwikkelden een WordPress website volledig op maat met oog voor de drie hoofdproducten: alarmsystemen, camerabewaking en domotica. Voor elk van deze producten is een afzonderlijke pagina ontworpen.

Ondanks de verouderde website scoort deze wel goed op bepaalde keywords. Om de autoriteit van de website en de rankings op relevante zoekwoorden te bewaren bouwen we best verder aan het online verhaal van MiVaTech met online marketing. Voor MiVaTech zijn er heel wat landingspagina’s geschreven en bestaande geoptimaliseerd. Dit om ervoor te zorgen dat MiVaTech gevonden wordt bij specifieke zoekopdrachten in Google. Daarnaast hebben wij ook een Google Ads strategie opgesteld en beheren we de Google advertenties.

Wat we deden