Meneer Max

Meneer Max is het nieuwe concept van het vroegere Max Boterhammen. Bij Meneer Max kan je op weekdagen terecht voor heerlijke maaltijden met oog voor kwaliteit. Zowel ‘s middags als ‘s avonds kan je er terecht voor een op en top verzorgde lunch of diner.

In de regio is Meneer Max een begrip. Voor hun online aanwezigheid kwamen ze naar ons.

De opdracht

Voor deze trendy zaak hebben we gekozen voor een strak en eenvoudig logo. Dat strakke, eenvoudige karakter hebben we doorgetrokken in het webdesign.

Meneer Max is een mooie zaak. Dat willen we laten zien en daarom laten we op de website vooral de foto’s spreken met een paralax effect in de achtergrond. Het sobere interieur combineert mooi met het wit/zwart van de huisstijl.

Vandaag werken meer en meer restaurants met een online bookingsysteem. Dat is bijzonder klantvriendelijk. Ook bij Meneer Max wordt met zo’n systeem gewerkt. Daarom hebben wij Tablebooker in de website geïntegreerd zodat klanten nu ook makkelijk online kunnen reserveren.

Het restaurant is zelf actief op de sociale media. Op hun druk bezochte Facebook pagina posten ze regelmatig nieuwsberichten en op Instagram verschijnen mooie foto’s. Wij hebben hun sociale media kanalen in de website verwerkt. Zo vind je alles netjes op één plek.

Wat we deden