Dog Runner

Dog Runner is een familiebedrijf, gevestigd in Dendermonde. Zij bieden zowel gewone loopbanden voor honden, als onderwaterloopbanden aan. De fabrikant heeft zijn roots uit het maken van fitnessapparatuur. Onder Fitnessking bieden zij fitnessapparatuur aan voor thuis.
Met een grote liefde voor honden, bundelden de familie hun kennis en ervaring samen om loopbanden voor honden te produceren die geschikt zijn voor revalidatie, conditietraining en dagdagelijkse beweging.

Ondertussen is het bedrijf actief in meer dan 15 landen wereldwijd.

De opdracht

De klant was al bekend bij ons door het bouwen van de Fitnessking website. Uit vraag van de klant werd de website van Dogrunner.eu gevormd vanuit een duplicaat van fitnessking.be.

Naast het gewenste design werd er een gebruiksvriendelijke webshop gecreëerd die beschikbaar is in vier talen. Er werd een B2B-account systeem gevormd om de communicatie tussen Dog Runner en geïnteresseerde bedrijven te verbeteren.
We programmeerden een website volledig op maat op basis van WordPress en WooCommerce. Ook werd de sociale media onderhanden genomen door onze marketingspecialisten en werd deze geïntegreerd in de website.

Op vlak van functionaliteiten werd er een Testomonials pagina voorzien zodat gebruikers hun mening kunnen geven over de producten van Dog Runner. Verder ontwierpen we een verdelers pagina waar bezoekers een overzicht krijgen van alle beschikbare verdelers van producten van Dog Runner.
Per verdeler kan men alle nodige contact gegevens raadplegen.

Bezoekers kunnen veilig hun aankoop afronden door onze connectie met betrouwbare betaalpartners. We koppelden de webshop met Pay voor directe betaling en Santander voor aankopen op afbetaling.

Wat we deden