Batobouw

Batobouw is een bouwonderneming die actief op zoek gaat naar ideaal gelegen bouwgronden of te renoveren gebouwen en woningen/appartementen op maat bouwt.

De opdracht

In het verleden werd de eerste website reeds door Conversal ontwikkeld. Om steeds verder te evolueren met de hedendaagse webstandaarden hebben we de website voorzien van een fris en nieuw webdesign en zijn we overgeschakeld van Joomla naar het WordPress content managementsysteem.

Wat we deden

De nieuwe website moest in teken staan van de nieuwe projecten, om zo het aanbod van Batobouw beter in de kijker te zetten.

310
Woonentiteiten gerealiseerd
20
Medewerkers actief bij Batobouw
72%
Meer bezoekers
25%
Hogere mobiele sessieduur

Op de gloednieuwe WordPress website hebben we volgende zaken voorzien:

 • Duidelijke voorstelling van de projecten op de homepagina.
  Voorstelling projecten op home pagina
 • Overzichtelijke weergave van het laatste nieuws over Batobouw a.d.h.v. een nieuwsblog.
  Nieuwsblog Batobouw
 • De verschillende bouwgronden met beschikbare appartementen zijn terug te vinden onder de ‘te koop’-sectie.  De bouwplannen kunnen online worden gedownload. De bezoeker kan zich registreren voor het ontvangen van het lastenboek.
  Sectie te koop met overzicht van de beschikbare gronden en panden
 • Weergave van het realisatie portfolio en moodboard. Deze twee categorieën geven zowel de gerealiseerde projecten van Batobouw weer, als een overzicht van de stijlen waarin ze zijn gespecialiseerd. Dit onderdeel zorgt voor een levendig en modern overzicht van het afgeleverde werk.
  Moodboard sectie voor weergave realisaties en specialisaties
 • Integratie van een klantenportaal. Het is ook mogelijk voor klanten en onderaannemers om zich te registreren via het klantenportaal. Hier kunnen zij elk hun persoonlijke documenten raadplegen. Aan de hand van gebruikersrollen is het voor de werknemers van Batobouw handig om via de backend van de website bepaalde documenten toe te wijzen aan de verschillende partijen zoals klanten, onderaannemers, sales medewerkers, …
  Klantenportaal voor toevoegen persoonlijke documenten